Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Solex Tulpen Tour

Google Rating 5/5 star star star star star

Met wie kom jij op de Solex genieten van de prachtige bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen? Wil je zelf ervaren waarom mensen uit de hele wereld in de lente naar de Bollenstreek komen? Tijdens de drie uur durende Solextour is er genoeg tijd om af en toe te stoppen bij een tulpenveld om de mooiste foto's te maken. Onderweg kom je verschillende restaurants met gezellige terrassen tegen om gezellig bij te kletsen. Met wie kom jij de Solex tulpen tour beleven?

check
€39,- :
Drie uur Solexrijden
check
€11,- :
Per uur extra
check
€59,- :
Voor een hele dag
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
Inclusief :
Routebeschrijving

Informatie Solex Tulpen Tour Bollenstreek

Onze medewerkers ontvangen je met open armen bij Have Fun Events Solexverhuur bij 't Soldaatje in Voorhout. Er is voldoende parkeerplaats bij Have Fun Events om je auto of toeringcar te parkeren. Bij aankomst kun je er voor kiezen om koffie / thee en gebak van de Olmenhorst te nuttigen of gelijk van start te gaan met de Solex Tulpen Tour.

Bij aanvang krijg je een korte en duidelijke uitleg over de werking van de Solex. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de Solex. Je krijgt een tulpen-routebeschrijving mee en dan kun je met elkaar gaan genieten van de Solextour. Je rijdt op de 55 jaar oude Solex langs de mooiste velden van Voorhout, Lisse, De Zilk, Hillegom, Noordwijkerhout en Noordwijk in de Bollenstreek.

Onderweg kun je prachtige foto's maken bij de betoverende bloemenvelden. Er is ook voldoende tijd om gezellig een drankje te drinken en een hapje te eten op een gezellig terras.

Het is ook zeker een aanrader om een bezoek te brengen bij een van de tulpenattracties in de Bollenstreek. Bezoek Keukenhof, Tulip Experience Amsterdam, The Tulip Barn, Museum de Zwarte Tulp en/of De Tulperij. Bij de Tulperij krijg je gratis toegang als deelnemer van de Solex Tulip Tour.

Voor het rijden op een Solex is een (brommer)rijbewijs verplicht. Deelnemers die geen rijbewijs hebben kunnen achterop een E-scooter van Have Fun Events meerijden. Wanneer er meerdere deelnemers zonder rijbewijs zijn dan is de 7-persoons E-TukTuk zeker een aanrader.

Kinderen kunnen niet achterop een Solex maar wel achterop de FunScooter. De FunScooter is een stoere E-chopper met brede banden. Kinderen tussen de drie en acht jaar kunnen mee in een kinderzitje op de FunScooter City. De FunScooter city is als model te vergelijken met een Vespa Scooter.

Inclusief
check
Huur Solex uit 1964
check
Brandstof
check
Fietstas
check
Routebeschrijving
check
Solex instructie
check
Heel veel plezier
Optioneel
check
Routeleider voor grote groepen
check
Tickets voor Keukenhof
check
Bezorgen op locatie voor groepen
check
Huur Solexjas en helm voor € 5,- inclusief 21% btw
Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
1 tot 60 Solexen direct online boekbaar
check
Solex culinair
check
Solex speurtocht

Vraag & Antwoord

Wat is het adres van Have Fun Events Solex verhuur

Jacoba van Beierenweg 97 in Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events

Ja, er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor je auto of touringcar.

Heb je een rijbewijs nodig om op de Solex te rijden?

De bestuurder van de Solex heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer niet over een rijbwijs beschikt, is het mogelijk om achterop een elektrische FunScooter of met de TukTuk mee te rijden.

Kunnen kinderen achterop een Solex meerijden?

Kinderen kunnen helaas niet achterop meerijden. Kinderen kunnen wel achterop een elektrische FunScooter meerijden. Voor kinderen van drie tot acht hebben we een kinderzitje.

Hoelang duurt de Solex Tulp Tour?

De Solex Tulp Tour duurt drie uur.

Kan ik met een grote groep Solex komen rijden?

Ja, Have Fun Events beschikt over 160 voertuigen bestaande uit 65 Solexen en de rest uit FunScooters, KickBike FunSteps en een TukTuk.

Is een helm verplicht om op de Solex te rijden?

Nee, het is niet verplicht om op de Solex een helm te dragen. Wel hebben wij wanneer gewenst echte ouderwetse helmen en leren jassen om de Solexervaring compleet te maken. De kosten hiervoor zijn € 5,- per set inclusief 21% btw.

Bekijk onze andere events!