T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Expeditie Robinson

Beleef Expeditie Robinson nu zelf tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje. Welk ‘kamp’ weet met samenwerking, creativiteit, communicatie, inzicht, fun en overlevingsdrang de proeven te doorstaan en als winnaar van de Expeditie Robinson challenge te eindigen? Durft u de uitdaging aan te gaan met uw team?

Offerte aanvragen
5 sterren van échte klanten
star star star star star
€865
Starttarief workshopprijs t/m 40 deelnemers
€21
Prijs per extra deelnemer
Circa 1,5 uur
Tijdsduur workshop

De Expeditie Robinson challenge bestaat uit verschillende opdrachten zoals bijvoorbeeld katapultschieten, primitief vuur bouwen, brancard dragen, liaantrekken, gladiator en een eigen teamvlag maken. U heeft keuze uit 10-tallen Expeditie Robinson beproevingen waar u uit kunt kiezen voor uw uitje!  

Highlights
check
Teambuilding workshop
check
10 tot 150 deelnemers
check
Highlight 1,5 uur
Inclusief
check
Organisatie
check
Spelleiding
check
Wedstrijdschema
check
Alle materialen
check
Prijsbeker
Optioneel
check
Lunch
check
Diner
check
Barbecue
check
Feestavond

Alles wat u van te voren moet weten

Expeditie Robinson is een geweldige activiteit. Het spel is voor iedereen geschikt, u kunt een keuze maken uit diverse activiteiten. Wie wil er nou niet de wedstrijd aangaan met elkaar en zelf vuur maken. Dit alles uiteraard veilig en verstandig. Bij goede weersomstandigheden kan Expeditie Robinson uitgebreid worden met bijvoorbeeld vlotten bouwen. U kunt Expeditie Robinson spelen op het strand of bijvoorbeeld aan het Comomeer (Noordwijkerhout), uiteraard is het ook mogelijk om in overleg zelf een locatie uit te zoeken.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. . Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook voor u busvervoer, overnachting en complete (feest)avond regelen.

Bekijk onze andere events!