FunScooter Culinair

Google Rating 5/5 star star star star star

Met elkaar genieten van een culinair uitstapje op een FunScooter? Toer geruisloos door de Duin- en Bollenstreek met deze trendy FunScooter en geniet, zodra het weer kan, van een voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants. Tot die tijd kun je genieten van hapjes en drankjes to go bij verschillende restaurants!

check
€50,- :
5 uur
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
50 :
Maximaal aantal personen

Met elkaar genieten van een FunScooter Culinair uitje in de Duin- en Bollenstreek of voor groepen op uw eigen gekozen locatie. Met wie komt u genieten van dit leuke uitje? De wind door je haren, een prachtige omgeving, de reacties van omstanders en lekker bijkletsen in drie verschillende restaurants op verschillende locaties maken het FunScooter Culinair tot een groot feest! Naast de FunScooter Cruiser kunt u de FunScooter Culinair ook met de FunScooter City rijden. 

Inclusief
check
FunScooter
check
Instructie
check
Routebeschrijving
check
1 tot 50 deelnemers
Optioneel
check
Diner
check
Busvervoer
check
Feestavond
check
Andere activiteiten
Exclusief
check
Eten en drinken

Alles wat u van te voren moet weten

Top dat u kiest voor de FunScooter Culinair! De culinaire tour met de FunScooter is leuk voor jong en oud. Kinderen vanaf acht jaar kunnen achterop de scooter mee genieten.

Have Fun Events werkt samen met veel verschillende eetgelegenheden in de Duin- en Bollenstreek en denkt graag met u mee wat bij u en uw gezelschap past. U kunt dit uiteraard ook zelf regelen wanneer gewenst.

Bij aankomst wordt uw gezelschap warm ontvangen door een medewerker van Have Fun Events. Onze medewerkers geven een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten van de Culinaire FunScootertour door de Bollenstreek.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade aan de geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW, Voorhout. Dit is ook de startlocatie. Have Fun Events ligt op 10 minuten afstand van Noordwijk.

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime parkeerplaats voor de deur, waar u gratis mag parkeren tijdens de FunScootertour

Heb je een rijbewijs nodig om op de FunScooter te rijden?

U heeft een minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer u hier niet overbeschikt is het mogelijk om achterop een scooter mee te rijden of met de TukTuk mee te rijden.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Mag ik zonder zonder helm rijden op de E-Scooter?

Ja, u bent niet verplicht een helm te dragen op de FunScooter.

Kunnen kinderen achterop meerijden?

Ja, voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar hebben we een kinderzitje achterop de elektrische FunScooter City. Kinderen ouder dan acht jaar kunnen zonder zitje achterop op zowel de FunScooter City als de FunScooter cruiser. De kosten bedragen € 10,- voor een duo passagier met of zonder zitje.

Wat is de actieradius van de elektrische FunScooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden op de E-scooter.

Kunnen we met zijn tweeën op de scooter rijden?

Ja, voor een duo passagier/bijrijder rekenen we € 10,- extra. Kinderen tussen de drie en acht jaar kunnen in een zitje achterop de Funscooter City, bij de Cruiser is dit niet mogelijk.

Mogen de elektrische scooters door de duinen rijden?

Ja, de FunScooters van Have Fun Events mogen door de duinen van Wassenaar, Scheveningen, Katwijk en Noordwijk rijden.

Kan ik de FunScooter Culinair met een grote groep doen?

Ja, Have Fun Events beschikt over 200 voertuigen bestaande uit 50 E-scooters en de rest uit Solexen, KickBike FunSteps en een TukTuk. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit.

Moet ik de restaurants zelf regelen?

Ja, u regelt de restaurants zelf. Uiteraard adviseren wij u graag over welke locatie met welk eten het beste bij u past!

Kan ik de FunScooter Culinair ook op een andere locatie doen?

Dat kan zeker! Voor grote groepen kan FunScooter Culinair kan op iedere locatie in Nederland plaatsvinden.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen en dichte schoenen. Draag kleding aangepast aan het weer.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje.

  • Laat u ontzorgen door Have Fun Events en geef uw wensen op. Zo kunnen wij ook advies geven over uw busvervoer, overnachting en complete (feest)avond.

Bekijk onze andere events!