Klootschieten

Google Rating 5/5 star star star star star

Klootschieten is een eeuwenoud Hollands gezelschapsspel waarbij gezelligheid en sportieve strijd samenkomen. Het doel van het klootschieten is om de kloot, een speciale bal, in zo weinig mogelijk worpen het schitterende parcours af te laten leggen in de prachtige duinen van Noordwijk,Katwijk, Scheveningen, Wassenaar of Zandvoort. Onze opperkloot begeleidt de teams over het klootschietparcours en zorgt dat het spel eerlijk verloopt.

check
€375 :
Starttarief workshop t/m 15 deelnemers
check
€24,50 :
Per extra deelnemer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw

De deelnemers krijgen bij aanvang een klootzak met kloten mee en een kloothark waarmee zij makkelijk de bal van de grond kunnen pakken. Het klootschieten is voor iedereen toegankelijk en de teams kunnen uit ouderen, jongeren, vrouwelijke en mannelijke deelnemers bestaan.

Highlights
check
Actief uitje
check
4 tot 50 personen
check
1,5 uur
Inclusief
check
Organisatie en voorbereidingen
check
Opperkloot (spelleider)
check
Klootschietmaterialen
check
Lekkernijen en drankjes
check
Scoreformulieren
check
Prijsbeker
Optioneel
check
Busvervoer
check
Lunch & diner
check
Extra activiteit / wisselprogramma

Alles wat u van tevoren moet weten

De opperkloot (spelleider) ontvangt uw gezelschap op de afgesproken locatie. De teams worden op sterkte ingedeeld en het eerste groepje kan van start gaan.

Alle teams lopen hetzelfde parcours en het is de bedoeling om het parcours met zo weinig mogelijk worpen met de kloot af te leggen. Aan het einde van het parcours wordt het team met de minste worpen tot winnaar uitgeroepen en geëerd met een prijsbeker.

Om niet te hoeven bukken krijgt ieder team een aantal klootharken mee.

Het klootschieten is geschikt voor iedereen die een bal kan gooien en over zandpaden kan lopen.

Vraag & Antwoord

Kunnen we vooraf of na afloop nog wat drinken en eten?

Ja, er zijn verschillende horecagelegenheden in de buurt.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit gezellig af met een lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!