Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

E-step Tulip Experience

Google Rating 5/5 star star star star star

Stap op de elektrische step en rijd langs de prachtige bloemenvelden met narcissen, hyacinten en de wereldberoemde tulpenvelden. De step is 100% elektrisch en makkelijk te bedienen! Je krijgt een leuke route mee met daarop tips en pauzeplekken. Start bij Museum de Zwarte Tulp of bij Keukenhof! Ontdek het Tulip Festival Holland!

Informatie E-step tulip experience

Tulip festival Holland

In het voorjaar komen 1,4 miljoen mensen in zes weken tijd naar Keukenhof om de prachtige bloementuin te bekijken. Rondom Keukenhof staan de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Prachtige velden met felle kleuren en heerlijke geuren. Een 'must do' en 'must see' beleving!

Naast je bezoek aan Keukenhof, is het ook fantastisch om de tulpenattracties te bezoeken. Kwekers openen hun deuren en je kunt hier tussen de tulpenvelden lopen, prachtige foto's maken en vragen stellen aan de kweker.

Route Elektrische step Tulip Experience

Je vertrekt vanaf Museum de Zwarte Tulp in het centrum van Lisse. Je krijgt een routebeschrijving mee die handig is gemonteerd op het stuur van de E-step. Uitaard hebben we de mooiste route uitgezet langs de mooiste bollenvelden.

Onderweg kom je ook bij verschillende tulpenattracties. Hier kun je tussen de tulpen wandelen, foto's maken en pauze houden met een drankje en de traditionele appeltaart, stroopwafels of een andere lekkernij. Als de tulpenattracties entree kosten dan staat dit aangegeven op de routebeschrijving.

Tijdens de route kom je langs talloze bloemenvelden met, afhankelijk van de periode, narcissen, hyacinten en tulpen. Je kunt hier foto's maken en heerlijk genieten van de geuren en kleuren. Loop alleen NIET tussen de bloemenvelden. Je vertrapt de oogst en verspreidt ziektes tussen de velden. Het verzoek van de kwekers: voel je welkom maar gedraag je als een gast!

E-step Tulip Experience

Rijd met de auto naar Museum de Zwarte Tulp of neem de bus naar Keukenhof. En wandel naar de Zwarte Tulp. Vanaf hier start jouw tulpenavontuur! Kies uit de onderstaande programma's!

1. E-step tour
2. E-step tour + Keukenhof + Museum de Zwarte Tulp
3. E-step tour + Museum de Zwarte Tulp
4. E-step tour + Keukenhof

Voorbeeld programma start Keukenhof
09.30 Rijd met de auto of neem de bus naar Keukenhof
10.30 Wandel naar Museum de Zwarte Tulp (20 minuten wandelen / 1,5 kilometer)
11.00 Bezoek Museum de Zwarte Tulp
11.30 Elektrische step tour inclusief bezoek Tulperij
14.30 Wandelen naar Keukenhof (20 minuten wandelen / 1,5 kilometer)
15.00 Keukenhof bezoeken
19.30 Keukenhof dicht

Voorbeeld - programma start Museum de Zwarte Tulp
11.00 Bezoek Museum de Zwarte Tulp
11.30 Elektrische step tour inclusief bezoek Tulperij
14.30 Wandelen naar Keukenhof (20 minuten wandelen / 1,5 kilometer)
15.00 Keukenhof bezoeken
19.30 Keukenhof dicht
Ben je klaar met je bezoek aan Keukenhof? Wandel terug naar Museum de Zwarte Tulp.

Elektrische step huren

De step is makkelijk te bedienen, rijdt 25 km/h en je hoeft niet te steppen. Je hoeft alleen maar plaats te nemen op de step en met je duim gas te geven. Er zitten twee handremmen op het stuur waarmee je kunt remmen.

De step heeft grote brede banden waardoor deze super stabiel en veilig is om op te rijden. De step rijdt erg soepel en de step heeft weinig gewicht.

Je hoeft geen helm op op de step maar als je het prettig vindt dan kun je een lichtgewicht goedgekeurde helm huren. Voor het rijden op de step dien je minimaal 16 jaar oud te zijn. Er kan 1-persoon plaatsnemen op de step.

Vervoer naar de start van de steptour

Je kunt rechtstreeks met de auto of met de bus naar Museum de Zwarte Tulp komen. Hier start de steptour.

Kom je vanaf Keukenhof? Vanaf Keukenhof is het 20 minuten wandelen naar Museum de Zwarte Tulp. Je wandelt voor een deel door het gezellige centrum van Lisse.

Je kunt uiteraard ook een Uber of taxi nemen van Keukenhof naar Museum de Zwarte Tulp. Met de drukte op de weg rondom Keukenhof gaat dit vaak niet sneller.

Kosten E-step tulip experience

Beleef de Bollenstreek in één dag tijdens de E-step Tulip Experience. Klik op 'Boek nu online!' om de prijzen te bekijken. Je boekt de E-step Tulip Experience inclusief routebeschrijving en bezoek tulpenattractie al vanaf € 55,- per persoon / step.

Handig om te weten!

Adres Museum de Zwarte Tulp

Ik kom naar Museum de Zwarte Tulp. Je kunt gratis parkeren bij het museum.

Adres Museum de Zwarte Tulip
Heereweg 219, 2161 BG Lisse

Adres Keukenhof

Ik kom met de bus naar Keukenhof en wandel of neem een Uber of taxi naar Museum de Zwarte Tulp. Als je met de auto naar Keukenhof komt dan kun je hier betaald parkeren.

Als je met de bus naar Keukenhof komt dan is het het makkelijkst om een combinatieticket te kopen met busvervoer en toegang Keukenhof.

Adres Keukenhof
Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse

Welke kleding kan ik het beste dragen?

We raden aan om je warm aan te kleden. Je staat stil op de step en beweegt minimaal. Hierdoor kan het kouder zijn dan je verwacht. Kleed je op het weertype!

Vraag & Antwoord

Tussen welke tijden kan ik starten met de E-step tour?

Je kunt tussen 11.00 en 12.00 uur starten met de E-step tour bij Museum de Zware Tulp.

Hoe Lang duurt de E-step tour?

De E-step tour duurt 4 uur. Je rijdt hiervan circa 2,5 uur op de step. De overige tijd heb je nodig om foto's te maken, wat te drinken op een terras en de tulpentuinen te bezoeken.

Krijg ik een routebeschrijving mee?

Ja, we hebben een leuke route uitgezet langs de mooiste bloemenvelden en tulpenattracties. De route is in het Engels, Duits en Nederlands.

Kun je bij Keukenhof starten met de Steptour?

Nee, de steptour start alleen bij Museum de Zwarte Tulp. Je kunt van Keukenhof naar Museum de Zwarte Tulp wandelen.

Hoeveel kost de Steptour?

Alleen de steptour inclusief routebeschrijving en bezoek tulpenattractie voor vier uur kost € 55,- per persoon / step. De steptour inclusief bezoek Museum de Zwarte Tulp kost € 65,- per persoon / step.

Mag je met de Elektrische step door Keukenhof rijden?

Nee, je kunt de E-step parkeren bij Keukenhof en door het park heen wandelen.

Hoe oud dien je te zijn om op de step te mogen rijden?

Je dient minimaal 16 jaar te zijn om te mogen rijden. Kinderen kunnen niet mee op de step.

Hoeveel personen kunnen er op een step staan?

Er kan één persoon op een step plaatsnemen.

Is een helm verplicht op een Elektrische step?

Een helm is niet verplicht. Je mag zonder helm rijden. We raden je wel aan om een helm te dragen voor de veiligheid maar dat is je eigen keus. Je kunt bij de opties een helm reserveren.

Wat is het adres van Museum de Zwarte Tulp in Lisse

het adres van Museum de Zwarte Tulp is Heereweg 219, 2161 BG in Lisse.

Wat is het adres van bloemenpark Keukenhof in Lisse?

Het adres van Keukenhof is Stationsweg 166A, 2161 AM, Lisse

Bekijk onze andere events!