Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

E-chopper Speurtocht

Google Rating 5/5 star star star star star

Wilt u een elektrische scooter huren en een leuk puzzelroute rijden? Have Fun Events biedt via Puzzeluitje een leuke puzzeltocht aan met leuke opdrachten. Op de route staat ook aangegeven waar u pauze kunt houden. U kunt de speurtocht met de E-chopper of op de FatBike of Elektrische step rijden.

check
€ 39,- :
3 uur op de FunScooter
check
€ 10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
100 :
Maximaal aantal personen
check
€ 22,50 :
Puzzel route per team van 5

Elektrische FunScooter huren? Geniet met elkaar van het rijden op deze stoere elektrische E-chopper scooters en ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek. Download gemakkelijk en gaat op de e-scooter op zoek naar zoveel mogelijk locaties in Noordwijk en andere plaatsen in de Bollenstreek. Het team dat de meeste locaties bezoekt wordt gekroond tot winnaar.

In het voorjaar is de Bollenstreek extra mooi als de velden met hyacinten en de tulpen in bloei staan. Ook de rest van het jaar is het prachtig om op de brede banden FunScooters geruisloos door de duinen en over de boulevard van Noordwijk en de gezellige dorpjes te rijden.

Naast de E-chopper bieden wij ook Elektrische scooters FatBikes en de Elektrische steps aan.

Inclusief
check
Huur E-chopper
check
Instructie scooter
check
Gratis leenhelm
Optioneel
check
Puzzeltocht
check
Busvervoer
check
Feestavond
check
Andere activiteiten
check
Pauze drankje
Exclusief
check
Eten en drinken
check
Puzzelroute

Alles wat u van te voren moet weten

Top dat u kiest voor de E-chopper Puzzeluitje! De speurtocht door de Bollenstreek met de Elektrische step is leuk voor jong en oud. Kinderen vanaf acht jaar kunnen achterop de scooter mee genieten.

De medewerkers van Have Fun Events ontvangen u hartelijk op onze locatie. Uw gasten kunnen hier gratis parkeren en er is ook voldoende ruimte om met een touringcar te komen.
Na een korte instructie en vervolgens gaan de deelnemers op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om te gaan genieten van de Elektrische FunScooter Speurtocht door de Bollenstreek.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams. Alle teams krijgen een lijst met cryptische omschrijvingen mee die leiden naar verschillende locaties en bezienswaardigheden in de Bollenstreek. De teams kunnen niet alle locaties bezoeken en dienen daarom tactisch te kiezen waar zij heen rijden. Als een team de juiste locatie heeft gevonden kunnen zij een voorbijganger vragen om het complete groepje op de foto te zetten inclusief de Solexen en de locatie op de achtergrond. De foto's dienen steeds via Whatsapp doorgestuurd te worden naar een spelleider die de punten bijhoudt. Halverwege de speurtocht kunnen de deelnemers allemaal tegelijk pauze houden en even bijkletsen voor de strijd weer verder gaat! Voor het winnende team hebben we een kleine grappige prijsbeker.

Om op de FunScooter te mogen rijden is een (bromfiets)rijbewijs verplicht, zorg dat u dit bij u heeft. Wij maken voordat de groep vertrekt een kopie van uw rijbewijs. U mag uiteraard ook zelf een kopie meenemen.

Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Vraag & Antwoord

Waar is Have Fun Events gevestigd?

Have Fun Events is gevestigd op de Jacoba van Beierenweg 97 A, 2215 KW in Voorhout.

Kan ik parkeren op eigen terrein?

Ja, er is een zeer ruime parkeerplaats bij Have Fun Events voor de deur waar u kunt parkeren!

Moet je een helm dragen op de E-scooter?

Ja, u bent bent verplicht om een helm te dragen op de Elektrische scooter en op de E-chopper. Wilt u liever geen helm op? Kies dan voor de FatBike of elektrische step. Deze rijden net zo hard als als de Elektrische scooter.

Kan er iemand achterop zitten?

Ja, u kunt iemand achterop meenemen. Voor een duopassagier rekenen wij € 10,- extra.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden?

Vanaf 3 jaar mag een kind achterop zitten. Voor kinderen van drie tot acht jaar hebben we een kinderzitje op onze Elektrische scooter. Op de E-chopper hebben we geen zitje voor kinderen.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken.

Kan de Speurtocht ook op een andere locatie?

De speurtocht kan alleen vanaf Have Fun Events in Voorhout starten en eindigen.

Wat is de actieradius van de FunScooter?

De route is circa 30 kilometer. U kunt deze afstand makkelijk halen met de E-chopper, E-scooter, FatBike en Elektrische step.

Kan de FunScooter Speurtocht ook met een grote groep?

Ja, Have Fun Events beschikt over 200 voertuigen bestaande uit 50 E-scooters en de rest uit Solexen, KickBike FunSteps en een TukTuk. Bij grotere gezelschappen kunt u de speurtocht ook combineren met Solexen en de TukTuk.

Heb je een rijbewijs nodig om op de FunScooter te rijden?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Wanneer een deelnemer hier niet over beschikt, dan is het mogelijk om achterop een scooter of in de TukTuk mee te rijden. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen zonder rijbewijs op een FunStep of FunBike meerijden.

Hoelang duurt de FunScooter Speurtocht?

De standaard FunScooter tour duurt drie uur. U kunt uw tour per uur verlengen of de E-scooter voor een dag of langere periode huren.

Kan ik ook een eigen speurtocht maken?

Dat kan zeker! U kunt helemaal zelf een speurtocht maken of u kunt locaties of vragen aandragen waarvan wij een speurtocht maken. Hiervoor vragen wij €100 organisatiekosten.

Kan de FunScooter Speurtocht ook op een andere locatie?

Ja, de FunScooter Speurtocht kan op elke door u gekozen locatie plaatsvinden.

Kan ik verschillende voertuigen boeken voor mijn gezelschap?

Ja, dit kan zeker! U dient de verschillende voertuigen per soort te boeken.

Moet ik borg betalen?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

U kunt tot 24 uur voorafgaand het evenement contact met ons opnemen om het uitje kosteloos te verplaatsen, op de dag zelf kunt u in overleg alleen de tijd veranderen. Wanneer u het uitje wilt annuleren gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen die vies mag worden. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Wij geven hierbij graag advies!

Bekijk onze andere events!