Schermen

Google Rating 5/5 star star star star star

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje schermen? Dan bent u bij Have Fun Events aan het juiste adres! Alle deelnemers krijgen een professionele scherm-outfit. Vervolgens start de Schermclinic en krijgen de deelnemers een introductie over het schermen. Daarna is het tijd om de schermmaskers op te zetten, de vesten aan te doen en aan de slag te gaan! “en garde”!

check
€ 486,- :
Starttarief workshopprijs t/m 15 deelnemers
check
€ 32,- :
Prijs extra deelnemer
check
Prijzen :
exclusief 21% btw
check
Circa 1,5 uur :
Duur van de workshop

Gedurende de Schermclinic leren de deelnemers de principes van de schermkunst, worden ze uitgedaagd en in korte tijd klaargestoomd voor een spannend duel. Uiteraard spelen de bijzondere omgangsvormen en etiquette hierbij een belangrijke rol. Tijdens het schermen duelleren uw gasten als team waardoor teambuilding een belangrijke rol speelt. Eén ding is zeker, het schermen staat garant voor een bijzondere ervaring! De workshop schermen duurt 1.5 uur en is naar wens uit te breiden of in te korten.

Highlights
check
Actieve workshop
check
2 tot 100 deelnemers
check
1 tot 1,5 uur
Inclusief
check
Schermdocent
check
Schermmaterialen
check
Organisatie en voorbereidingen
check
Geweldige ervaring
Optioneel
check
Lunch of diner
check
Busvervoer
check
Extra activiteit / wisselprogramma
check
Feestavond

Alles wat u van te voren moet weten

Uw gezelschap wordt hartelijk ontvangen door onze professionele schermdocent. Na een duidelijke instructie trekken de deelnemers hun vest en handschoen aan en pakken een masker en sabel.

Nu gaat het actieve deel van start. De schermworkshop wordt regelmatig onderbroken voor aanwijzingen, tips en leuke weetjes zodat de deelnemers even bij kunnen komen.

Aan het einde wordt er traditioneel afgesloten en nemen de deelnemers met een rijke ervaring afscheid van de schermdocent.

Vraag & Antwoord

Kan het schermen ook op onze eigen locatie?

Ja, de schermworkshop kan zowel op uw locatie of bij een partnerlocatie van Have Fun Events.

Kan iedereen deelnemen aan de scherm workshop?

Ja, de schermclinic wordt aangepast aan het niveau van de groep en/of het individu.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om sportschoenen, vrijetijdskleding of sportieve kleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event indien de workshop schermen buiten plaats vindt.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. have Fun Events geeft u graag advies!

Bekijk onze andere events!