Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Corendon Beach Club

Corendon Beach Club is een all inclusive strandtent in Zandvoort. Bij deze strandtent kunt u de hele dag genieten van een lunch en diner in buffetvorm en onbeperkt drankjes. Dit alles terwijl u geniet van het prachtige strand van Zandvoort met een fantastisch uitzicht op zee voor het ultieme vakantiegevoel.
Adres: Strandweg 8, 2042 JA, Zandvoort

Corendon Beach Restaurant

In het Corendon Beach restaurant kunt u dagelijks genieten van het all inclusive dinerbuffet. Hier kunt u onbeperkt veel warme en koude gerechten proeven uit de Mediterraanse keuken. Door deze all inclusive ervaring krijgt u gelijk een vakantiegevoel op het Zandvoortse strand waar u onbeperkt geniet van heerlijk eten, verfrissende dranken en de zon. En dat de hele dag door.

Deze zomer ontvangt Corendon Beach Club Zandvoort u graag met open armen. Ga langs en geniet van de relaxte en zomerse Ibiza sfeer. Ook voor een spontane borrel of een warme kop koffie na een strandwandeling kunt u terecht bij Corendon Beach Club. Heerlijk op het buitenterras met een geweldig uitzicht op de zee en het strand.

De Corendon strandtent ligt centraal aan het Badhuisplein, hét plein van Zandvoort.

Beach Club restaurant tijden:

Lunchbuffet

12.30 - 15.30 uur

Bites

15.30 - 17.00 uur

Dinerbuffet

17.00 - 21.30 uur

Beach Bar tijden:

Open

11.00 - 23.00 uur

Events - trouwlocatie

Corendon Beach Resort is dé ideale locatie voor een gezellige BBQ, personeelsfeesten, borrels, bedrijfsuitjes, trouwerijen en strandfeesten. Het team van Corendon Beach Club zorgt ervoor dat u een geweldige dag beleeft. Met een heerlijk koud biertje of een lekker glas wijn geniet u van een geheel verzorgd evenement met collega’s, familieleden of vrienden. Of organiseer uw vrijmibo bij Corendon Beach Resort in Zandvoort om het weekend meteen heerlijk in te luiden!

Contact Corendon Beach Club

Telefoon: +31(0)6 14589300
E-mail: beachclub@corendonhotels.com
Website: https://www.corendonbeachclub.com

Adres Corendon Beach Club

Strandweg 8
2042 JA Zandvoort