FunScooter Cruiser Rental Bollenstreek

Nederlands netherlands
English uk
Deutsch germany
Google Rating 5/5 star star star star star

Cruise silently through the Bollenstreek, the beautiful flower bulb growing area between Amsterdam, Leiden and The Hague. Discover the dunes of the beach town of Noordwijk and admire the tulip fields of this beautiful area!

check
€39,- :
3 uur op de FunScooter
check
€50,- :
4 uur op de FunScooter
check
€59,- :
Voor een hele dag
check
€10,- :
Duo passagier
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
50 :
Maximaal aantal personen

Do you fancy a breathtaking ride on a trendy FunScooter in the Bollenstreek? Drive our electric scooter silently through the fields of daffodils, hyacinths and tulips and enjoy the beautiful dune area of ​​Noordwijk!

In spring, admire the flowers in Keukenhof, the most beautiful spring park in the world! And cruise on our FunScooters through the magnificent bulb fields in the delightful villages around Keukenhof, such as Lisse, Noordwijkerhout, Voorhout, Hillegom, De Zilk and Sassenheim. In the summer months we recommend a tour along the boulevard of Noordwijk, through the unique dunes and end your trip with a visit to the beach and enjoy a drink in one of the countless beach clubs.

Highlights
check
(Brommer)rijbewijs verplicht
check
WA verzekerd
check
Startlocatie: Have Fun Events in Voorhout
check
100% elektrisch
check
Vanaf 1 tot 50 personen bij Have Fun Events direct online boeken
Inclusief
check
Gratis routebeschrijving
check
Uitleg over de FunScooter
check
Huur van de e-scooter
Optioneel
check
Duo passagier achterop
check
Extra tijd
check
FunScooter culinair
check
FunScooter speurtocht

Everything you need to know before departure

At our location in Voorhout, our staff at Have Fun Events will give you a warm welcome. Parking is free. There is enough space for cars and coaches. Would you like to start right away with a typical Dutch freshly baked apple pie from the famous Olmenhorst estate with coffee or tea? Then let us know when you make your booking. After a brief introduction, you have the opportunity to familiarize yourself with the e-scooter on site. Our employees are at your disposal for questions and tips. When all participants feel safe, the electric fun scooter tour through the Bollenstreek can begin. Have fun!

A deductible of €175 per vehicle and event applies to our vehicles. The deductible is non-redeemable. As a customer, you are responsible for all participants.

Ontvangst
Onze enthousiaste medewerkers ontvangen je hartelijk bij Have Fun Evens in Voorhout. Er is voldoende ruimte op de parkeerplaats om de auto of touringcar gratis te parkeren.

Instructie
Voor vertrek krijg je een korte instructie over de gehuurd e-chopper en over de routebeschrijving. Vervolgens kun je op de parkeerplaats even wennen aan de E-scooter. Wanneer iedereen zich zeker voelt, is het tijd om met de routebeschrijving met een knooppuntenroute te gaan genieten op de elektrische scooter.

Route
Welke route kies jij? Rij door de gezellige dorpen van de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk en Katwijk of langs de molens en pontjes rondom de Kagerplassen. In het voorjaar is het extra mooi om een e-chopper te huren als, tijdens de Keukenhof periode, de velden met tulpen in bloei staan. In de zomermaanden staan de Dahlia's prachtig in bloei in de Bollenstreek. Er zijn dan verschillende tuinen met honderden verschillende dahlia's die je kunt bezoeken op de e-chopper. Wil je een scooter huren en onderweg genieten van een een voor-, hoofd en nagerecht in drie verschillende restaurants in drie verschillende dorpen? Kies dan voor de culinaire route. Voor groepen vanaf 10 deelnemers kunt u ook kiezen voor de FunScooter speurtocht. Tijdens de speurtocht speuren verschillende teams naar de highlights van de Bollenstreek en Noordwijk. Het team dat de meeste locatiesheeft gevonden is het winnende team. Een leuke teambuildingsactiviteit op de elektrische scooter.

Pauze
Als je een leuk uitje beleeft in de Bollenstreek, Noordwijk, Katwijk of rondom de Kagerplallen dan wil je onderweg uitaard gezellig bijkletsen op een terras. Bij iedere route kun je onderweg op vele plaatsen genieten van een heerlijk gebak, een lunch, borrelplank en/of drankjes op een sfeervol terras. Je komt onderweg verschillende horecagelegenheden tegen op een bij het strand van Noordwijk of Katwijk, bij een meertje of op een gezellig horecaplein in één van de gezellige dorpjes van de Bollenstreek. Deze locaties zijn aangegeven op de kaart.

Borg
Je hoeft bij Have Fun Events geen borg te betalen. Bij schade geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,-. Je bent als hoofdhuurder / opdrachtgever verantwoordelijk voor alle deelnemers die een voertuig hebben gehuurd.

Boeken
Wilt u de E-scooter huren? Reserveer jouw FunScooter makkelijk via de website. In het handige boekingssysteem zie je de beschikbaarheid en kun je direct afrekenen. Zijn alle FunScooter cruisers al verhuurd? Kies dan voor een andere datum, tijdstip óf kies voor een ander voertuig. U kunt ook een mix van voertuigen boeken. U kunt ieder voertuig in een aparte boeking reserveren.

Rijbewijs
Voor het huren van een e-chopper is een (brommer)rijbewijs verplicht.

Frequently Asked Questions

Waar is Have Fun Events gelegen?

Ons adres is: Jacoba van Beierenweg 97A, 2215 KW Voorhout

Kan ik gratis parkeren bij Have Fun Events?

Ja, wij hebben een zeer ruime gratis parkeerplaats voor de deur.

Heb je een rijbewijs nodig om de E-scooter te huren?

De bestuurder heeft minimaal een (brommer)rijbewijs nodig. Deelnemer zonder rijbewijs kunnen achterop mee te rijden. Het is ook mogelijk om met de TukTuk met chauffeur mee te rijden.

Moet ik borg betalen als ik een scooter huur?

U hoeft geen borg te betalen. Bij schade aan een voertuig geldt een eigen risico van €500,- per voertuig per gebeurtenis. Het eigen risico is gedeeltelijk afkoopbaar. Voor €5,- per voertuig wordt het eigen risico €200,- De opdrachtgever is verantwoordelijk voor alle deelnemers.

Mag ik zonder helm rijden als ik een E-scooter huur?

Ja, je bent niet verplicht een helm te dragen op de elektrische FunScooter.

Vanaf welke leeftijd mogen kinderen meerijden op de scooter?

Een kind mag vanaf drie jaar achterop zitten. Voor kinderen van drie tot en met acht jaar hebben we een kinderzitje op onze FunScooter City modellen. Vanaf acht jaar mogen de kinderen op zowel de FunScooter city als de FunScooter cruiser meerijden. Wij horen het graag van tevoren als u een E-scooter met kinderzitje wilt huren.

Wat is de actieradius van de E-scooter?

U kunt met één accu gegarandeerd 40 kilometer rijden.

Hoe hard rijdt de elektrische FunScooter?

De FunScooter rijdt 25 kilometer per uur. Een mooie snelheid om optimaal rond te kunnen kijken.

Kan ik de E-scooter ook voor langere tijd huren?

Ja, u kunt de E-scooter zo lang huren als u wilt. Voor langere periodes kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl en bieden we u een scherpe prijs aan.

Kun je bij Have Fun Events ook E-scooters kopen?

Ja, u kunt ook een nieuwe elektrische scooter bij Have Fun Events kopen. U kunt een proefrit maken op een huurscooter. Bij aankoop krijgt u het huurbedrag retour.

Kunnen we een scooter voor twee personen huren?

Ja, voor een bijrijder of duo passagier rekenen we € 10,- extra.

Voor hoe lang kan ik een E-chopper huren?

Een standaard FunScooter tour duurt drie uur. Je kunt de tour per uur verlengen. Je kunt de E-scooter ook voor een dag of langere periode huren.

Kan ik met een grote groep E-scooter rijden?

Have Fun Events beschikt over 50 scooters. Bij grotere gezelschappen kunt u kiezen voor een wisselprogramma met een andere activiteit. U kunt het E-scooter rijden ook combineren met het huren van KickBike FunSteps, Solexen en de E-TukTuk.

Vanaf hoeveel personen kan ik een E-chopper huren?

Je kunt al vanaf één persoon een scooter huren.

Kan ik bij slecht weer gratis annuleren?

Bij slecht weer kun je op de dag zelf schuiven met de tijd. Als het de hele dag slecht weer is dan mag je de scootertour kosteloos verplaatsen naar een andere dag.

Mag de FunScooter door de duinen rijden?

Ja, de scooter is schoon en maakt geen herrie waardoor deze door de duinen mag rijden.

Advies & tips

  • Wij raden je aan om vrijetijdskleding te dragen. Nette kleding kan uiteraard ook. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens de scootertour. Doordat je stil zit op de scooter is het net ietsje frisser dan je denkt.