T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Scooter

Bekijk wat je bij ons kan doen met de FunScooter!

Met elkaar genieten van een leuke rit op een trendy FunScooter in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de velden met narcissen, hyacinten en tulpen of door het prachtige duingebied van Noordwijk!

Ontdek geruisloos de mooiste plekjes op de FunScooter City. Reserveer voor 21.00 uur en wij bezorgen de FunScooter City voor 10.00 uur de volgende ochtend op jouw locatie in de Bollenstreek, Leiden en Noordwijk!

Met elkaar genieten van een culinair uitstapje op een FunScooter? Tour geruisloos door de Duin- en Bollenstreek met deze trendy FunScooter en geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants.

E-scooter huren? Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek op de elektrische scooter met brede banden tijdens de FunScooter speurtocht. Het team dat de meeste sightseeing locaties bezoekt is de winnaar.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische scooter? Uiteraard is het uiterlijk belangrijk maar let bij de aankoop van jouw elektrische scooter ook op het rijgedrag, zitcomfort, bagageruimte, en actieradius. Bekijk voordat je een scooter gaat kopen de volgende tips.