Scooter

Bekijk wat je bij ons kan doen met de FunScooter!

Wil je een E-scooter huren? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een trendy FunScooter in de Bollenstreek? Rijd geruisloos langs de tulpenvelden, door het prachtige duingebied van Katwijk en Noordwijk of ontdek de polder rond de Kagerplassen!

Ontdek geruisloos de mooiste plekjes van de Bollenstreek, Kagerplassen en Leiden op de elektrische FunScooter City.

Huur in de lente een FunScooter en tour langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Tijdens de FunScooter Tulpentour rijd je met een routebeschrijving op de E-scooter langs de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg kom je genoeg gezellige terrassen tegen om bij te kletsen. Wil je een bloemenattractie bezoeken? Tijdens de route kom je langs Keukenhof, De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

Met elkaar genieten van een culinair uitstapje op een FunScooter? Toer geruisloos door de Duin- en Bollenstreek met deze trendy FunScooter en geniet, zodra het weer kan, van een voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants. Tot die tijd kun je genieten van hapjes en drankjes to go bij verschillende restaurants!

E-scooter huren? Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek op de elektrische scooter met brede banden tijdens de FunScooter speurtocht. Het team dat de meeste sightseeing locaties bezoekt is de winnaar.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische scooter? Uiteraard is het uiterlijk belangrijk maar let bij de aankoop van jouw elektrische scooter ook op het rijgedrag, zitcomfort, bagageruimte, en actieradius. Bekijk voordat je een scooter gaat kopen de volgende tips.