Scooter

Bekijk wat je bij Have Fun Events kan doen met de FunScooter, een E-chopper met stoere brede banden!

Wilt u een scooter huren in de Herfstvakantie? De Bollenstreek ontdekken? Met elkaar genieten van een fantastische rit op een E-chopper met stoere brede banden? Rijd geruisloos door de prachtige duinen van Katwijk en Noordwijk en de gezellige dorpen van de Bollenstreek! In april 2024 staan de tulpenvelden weer in bloei. Dan is het extra mooi om met de E-chopper door de Bollenstreek te rijden!

E-scooter huren? Ontdek geruisloos de mooiste plekjes van Noordwijk, Katwijk en de dorpen van de Bollenstreek op de elektrische scooter. In het voorjaar, van eind maart tot begin mei, staan de bloemenvelden in de Bollenstreek prachtig in bloei. Wil je de tulpenvelden van de Bollenstreek ontdekken? Boek jouw E-scooter dan voor half april. In de zomer is het fantastisch om over de boulevard van Katwijk en Noordwijk te cruisen. In augustus en september staan de dahlia tuien prachtig in bloei. Gedurende het hele seizoen is het fantastisch om herten te spotten in de duinen. Met wie kom jij op de E-scooter rijden in Noordwijk Katwijk en in de Bollenstreek?

Huur in de lente een FunScooter en tour langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Tijdens de FunScooter Tulpentour rijd je met een routebeschrijving op de E-scooter langs de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg kom je genoeg gezellige terrassen tegen om bij te kletsen. Wil je een bloemenattractie bezoeken? Tijdens de route kom je langs Keukenhof, De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

Met elkaar genieten van een culinair uitstapje op een FunScooter? Toer geruisloos door de Duin- en Bollenstreek met deze trendy FunScooter en geniet, zodra het weer kan, van een voor-, hoofd- en nagerecht bij drie verschillende restaurants. Tot die tijd kun je genieten van hapjes en drankjes to go bij verschillende restaurants!

E-scooter huren? Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek op de elektrische scooter met brede banden tijdens de FunScooter speurtocht. Het team dat de meeste sightseeing locaties bezoekt is de winnaar.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische scooter? Uiteraard is het uiterlijk belangrijk maar let bij de aankoop van jouw elektrische scooter ook op het rijgedrag, zitcomfort, bagageruimte, en actieradius. Bekijk voordat je een scooter gaat kopen de volgende tips.