Scooter

Bekijk wat je bij Have Fun Events kan doen met de FunScooter, een E-chopper met stoere brede banden!

De zomervakantie is begonnen! In de zomermaanden is het fantastisch om met deze E-scooter met stoere brede banden door de duinen van Noordwijk en Katwijk te toeren. Onderweg is er grote kans dat je herten spot in de duinen. Houd pauze bij een strandtend met uitzicht op zee. In de zomer en in het najaar staan ook nog eens de prachtige dahliatuinen in bloei! Met wie kom jij een E-chopper huren bij Have Fun Events?

Tip! Boek nu al jouw uitje voor in de lente! Dan staan de prachtige velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei. Rijd op de E-chopper langs de tulpenvelden en tulpentuinen en maak mooie foto's!

E-scooter huren? Ontdek geruisloos de mooiste plekjes van Noordwijk, Katwijk en de dorpen van de Bollenstreek op de elektrische scooter. In de zomer is het fantastisch om over de boulevard van Katwijk en Noordwijk te cruisen. In augustus en september staan de dahlia tuien prachtig in bloei. Gedurende het hele seizoen is het fantastisch om herten te spotten in de duinen. Wil je de tulpenvelden van de Bollenstreek ontdekken? In het voorjaar, van eind maart tot begin mei, staan de bloemenvelden in de Bollenstreek prachtig in bloei. Met wie kom jij op de E-scooter rijden in Noordwijk, Katwijk en in de Bollenstreek?

Huur in de lente een FunScooter en tour langs de mooiste bloemenvelden van de Bollenstreek. Tijdens de FunScooter Tulpentour rijd je met een routebeschrijving op de E-scooter langs de mooiste velden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg kom je genoeg gezellige terrassen tegen om bij te kletsen. Wil je een bloemenattractie bezoeken? Tijdens de route kom je langs Keukenhof, De Tulperij, Tulip Experience Amsterdam en Museum de Zwarte Tulp.

Wilt u een elektrische scooter huren en een leuk puzzelroute rijden? Have Fun Events biedt via Puzzeluitje een leuke puzzeltocht aan met leuke opdrachten. Op de route staat ook aangegeven waar u pauze kunt houden. U kunt de speurtocht met de E-chopper of op de FatBike of Elektrische step rijden.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een elektrische scooter? Uiteraard is het uiterlijk belangrijk maar let bij de aankoop van jouw elektrische scooter ook op het rijgedrag, zitcomfort, bagageruimte, en actieradius. Bekijk voordat je een scooter gaat kopen de volgende tips.