Boogschieten

Google Rating 5/5 star star star star star

Tijdens de boogschietworkshop schieten de deelnemers met verschillende handbogen, de blaaspijp en de kruisboog. Na de oefenrondes, waar instructeurs individuele aanwijzingen geven, sluiten de deelnemers af met een uitdagende boogschietcompetitie.

Op dit moment niet te boeken.
check
€700,- :
Startprijs workshop t/m 20 deelnemers
check
€25,- :
Iedere extra deelnemer
check
Prijzen :
Inclusief 21% btw
check
Circa 1,5 uur :
Duur van de workshop

Onze boogschiet instructeurs komen, indien gewenst, in stijl gekleed als Robin Hood. Indien de ruimte het toelaat kunt u met 150 deelnemers tegelijk deelnemen aan een boogschietworkshop. Het boogschieten is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld groepsuitjes, bedrijfsuitjes, familiefeesten, kinderfeestjes, clinics op school en iedere andere feestelijke gelegenheid waar kinderen en volwassenen komen.

Highlights
check
Actieve workshop
check
20 tot 100 deelnemers
check
1,5 uur
Inclusief
check
Boogschietmateriaal
check
Instructeur(s)
check
EHBO
check
Prijsbeker
check
Op -en afbouw
Optioneel
check
Combineren met andere activiteit

Alles wat u van te voren moet weten

De boogschietclinic bestaat uit oefenrondes en een wedstrijd. Er wordt geschoten met verschillende bogen. De instructeur geeft instructie over de houding en techniek en let op de veiligheid. Na afloop wordt de winnaar of het winnende team geëerd met een prijsbeker.

Het boogschieten kan door het vangnet zowel binnen als buiten plaatsvinden. Het is belangrijk dat er achter het net geen mensen kunnen komen tijdens de boogschiet workshop.

De boogschiet workshop is een geschikte activiteit voor iedereen. Er kunnen, afhankelijk van de ruimte, maximaal 40 deelnemers tegelijk deelnemen. Bij meer deelnemers kunt u kiezen voor een wisselprogramma.

Voor het boogschieten is een ruimte van minimaal 10 bij 10 meter nodig.

Het boogschieten kan voor deelnemers vanaf 8 jaar.

Vraag & Antwoord

Kan het boogschieten op locatie?

Ja, we zijn mobiel en kunnen overal naar toe reizen.

Is er een vergunning nodig op de locatie?

Ja en nee, op een privé locatie niet en op een openbare locatie heeft u wel een evenementen vergunning nodig.

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding te dragen. De deelnemers kunnen ook in nette kleding boogschieten. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw event indien het boogschieten buiten plaats vindt.

Advies & tips

  • Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit of sluit af met een gezellig lekker etentje. Have Fun Events denkt graag met u mee!

Bekijk onze andere events!