Hotel Lowietje Lisse

Hotel Lowietje in Lisse ligt op vijf minuten afstand van Keukenhof en het Lisser Art Museum. Het hotel met uitstekend restaurant wordt omringd door bollenvelden en ligt centraal in de Bollenstreek op de doorgaande weg van Haarlem naar Leiden. Hotel restaurant Lowietje is de perfecte uitvalsbasis om tulpenattracties van de Bollenstreek en het strand van Noordwijk te beleven.
Adres: Heereweg 10, 2161 AG, Lisse

Hotel Lowietje Lisse

Hotel restaurant Lowietje in Lisse ligt in het hart van de Bollenstreek. Het hotel ligt op nog geen vijf minuten afstand rijden van Keukenhof, Museum de Zwarte Tulp, LAM Museum en vele andere bloemenattracties in de Bollenstreek.

Hotel de Nachtegaal in Lisse

Hotel en restaurantketen Lowietje heeft Hotel de Nachtegaal in 2021 overgenomen. Na meer dan 100 jaar de naam Hotel restaurant de Nachtegaal te hebben gedragen is het hotel nu omgedoopt tot Hotel Lowietje Lisse.

Kamers Hotel Lowietje

Hotel Lowietje in Lisse biedt 41 nette en verzorgde kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet en douche/bad, koffie en theefaciliteiten, comfortabele boxspring bedden, gratis WIFI en een flatscreen-tv. Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden direct voor het hotel.

Events & Feestlocatie

Hotel Lowietje Lisse is de perfecte feestlocatie in de Bollenstreek om een familiefeest of een zakelijk event te organiseren. Hotel Lowietje heeft ruime feest- en vergaderzalen, goede geluidsapparatuur en een riant gevulde bar.

Vergaderlocatie Lisse - Bollenstreek

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving om zaken te doen? Zoekt u een vergaderlocatie of wilt u een bedrijfspresentatie organiseren? Hotel Lowietje Lisse biedt verschillende vergaderzalen en voor meerdaagse events overnachtingsmogelijkheden. Lowietje biedt verschillende arrangementen en dat tegen gunstige tarieven.

E-scooterverhuur Lisse - Bollenstreek

Hotel Lowietje Lisse verhuurt elektrische FunScooters van Have Fun Events. Ideaal om langs de tulpenvelden te rijden, de waterleidingduinen te bezoeken en door de duinen te cruisen. Met wie kom jij genieten op de E-scooter?

Contact Hotel Lowietje

Telefoon: +31(0) 252 433030
Email: info@lowietjelisse.nl

Adres Hotel Lowietje

Heereweg 10
2161 AG Lisse