Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Taste of Fusion

Taste of Fusion in Lisse ligt op vijf minuten afstand van Keukenhof en het Lisser Art Museum. Het hotel met uitstekend restaurant met Aziatische keuken wordt omringd door bollenvelden en ligt centraal in de Bollenstreek op de doorgaande weg van Haarlem naar Leiden. Hotel restaurant Taste of Fusion is de perfecte uitvalsbasis om tulpenattracties van de Bollenstreek en het strand van Noordwijk te beleven en lekker te eten.
Adres: Heereweg 10, 2161 AG, Lisse

Taste of Fusion

Restaurant Taste of Fusion is een nieuwe restaurant in Lisse. Het restaurant waar voorheen Restaurant De Nachtegaal en Lowietje Lisse gevestigd waren ligt in het hart van de Bollenstreek. Het restaurant ligt op nog geen vijf minuten afstand rijden van Keukenhof, Museum de Zwarte Tulp, LAM Museum en vele andere Tulpenattracties in de Bollenstreek.

Hotel de Nachtegaal in Lisse

In 2021 heeft Hotel en restaurant Lowietje Hotel de Nachtegaal overgenomen. Na meer dan 100 jaar de naam Hotel restaurant de Nachtegaal te hebben gedragen is het hotel omgedoopt tot Hotel Lowietje Lisse. Na het faillisement van Lowietje in Lisse in 2023 heeft Taste of Fusion het restaurant in 2024 overgenomen.

Kamers Taste of Fusion

Taste of Fusion in Lisse biedt 41 nette en verzorgde kamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet en douche/bad, koffie en theefaciliteiten, comfortabele boxspring bedden, gratis WIFI en een flatscreen-tv. Er zijn voldoende gratis parkeergelegenheden direct voor het hotel.

E-scooterverhuur Lisse - Bollenstreek

Taste of Fusion Lisse verhuurt Elektrische Scooters, Elektrische steps, tandems, en E-choppers van Have Fun Events. Ideaal om langs de tulpenvelden te rijden, de waterleidingduinen te bezoeken en door de duinen te cruisen. Met wie kom jij genieten op de E-scooter?

Contact Taste of Fusion

Telefoon: +31(0) 252 752559
Website: www.tasteoffusion.nl

Adres Taste of Fusion Lisse

Heereweg 10
2161 AG Lisse