Solex

Wilt u genieten van een nostalgisch ritje op een Solex uit 1964? Genieten van de prachtige duinen van Katwijk en Noordwijk? De mooiste tulpenvelden en andere bloemenvelden ontdekkende? Bekijk hieronder alle events die wij kunnen aanbieden op de Solex. Wij geven geven u graag advies en tips zodat jullie een fantastische dag in de Bollenstreek Beleven! Met wie en wanneer kom jij genieten op de Solex?

Met de Solex Speurtocht genieten van een actief dagje uit! Geniet met elkaar van het rijden op de Solex, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje. Met cryptische aanwijzingen van Have Fun Events gaan u en uw gezelschap in aparte teams op zoek naar alle leuke plekjes in de Bollenstreek. Per opdracht zijn er punten te verdienen. Wie van het gezelschap is de kenner van de Bollenstreek? Tijdens de Solex Speurtocht kunnen u en uw gezelschap genieten van de omgeving en gezellige dorpjes, terwijl u op zoek gaat naar de locatie van de opdracht.

Solex huren in de Bollenstreek? Geniet met elkaar van een dagje uit, het rijden op de Solex, de enthousiast zwaaiende medeweggebruikers, het typische Solexgeluid en de geur van het ouderwetse Solexmotortje! Bij Have Fun Events kunt u al vanaf twee personen goed onderhouden Solexen uit 1964 huren.

Met wie kom jij op de Solex genieten van de prachtige bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen? Wil je zelf ervaren waarom mensen uit de hele wereld in de lente naar de Bollenstreek komen? Tijdens de drie uur durende Solextour is er genoeg tijd om af en toe te stoppen bij een tulpenveld om de mooiste foto's te maken. Onderweg kom je verschillende restaurants met gezellige terrassen tegen om gezellig bij te kletsen. Met wie kom jij de Solex tulpen tour beleven?

Hieronder kunt u meer informatie lezen van de Solex via onze blogs.

De Solex! Wat een fantastische uitvinding van Maurice Goudard en Marcel Mennesson uit Frankrijk. Vooral in het begin van de jaren 60 waren Solexen erg populair bij meisjes. Brommers zoals de Puch en Kreidler Florett waren meer in trek bij de jongens. Wil je zelf ervaren hoe het is om op een originele Solex te rijden? Have Fun Events in Voorhout verhuurt originele Solexen van het model Oto, 3800 en 5000.