Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Het Tussenstation Lisse

Het allerbeste van toen en nu samen komt samen bij het Tussenstation van Lisse. Als je binnenstapt bij het voormalige station van Lisse dan waan je je terug in de tijd in de 20e eeuw. Maar wel met alle gemakken van nu! Ervaar het zelf tijdens een brunch, lunch, high tea, vergadering, borrel, private dinner of feestje bij Het Tussenstation Lisse. Je kunt hier glutenvrij eten.
Adres: Stationsweg 59, 2161 AM, Lisse

Tussenstation Lisse High Tea

Een momentje om bij te kletsen op een unieke locatie. De high tea van Het Tussenstation is erg sweet en vooral heel gezellig. Onze high tea wordt geserveerd van woensdag t/m zondag tussen 11:00 en 17:00 uur in het monumentale stationnetje.

Geniet van verschillende smaken handgeplukte thee, gebakjes, mini sandwiches, hartige hapjes en natuurlijk scones met clotted cream. Graag een dag van tevoren even reserveren.

Je kunt bij ons ook glutenvrij genieten van een high tea, graag wel even van tevoren aangeven.

Tussenstation Lisse Ontbijt

Schuif lekker aan, krantje erbij, rustig wakker worden met een glas vers geperste jus 'd orange en een heerlijke kop koffie.... en dan weer opgeladen het drukke leven in.

Kom gezellig ontbijten van maandag t/m zondag vanaf 09:00 uur.

Tussenstation Lisse Lunch

Ontdek de magie van eten in een rijksmonument "Het Tussenstation" van Lisse. Met zijn eigentijdse inrichting is het of je bij Het Tussenstation in een andere wereld stapt. Begin de dag met een heerlijke verse croissant en een glaasje jus d'orange als ontbijt. 

Lekker lunchen is bij ons een pure verwennerij. Je kunt iedere dag kiezen uit diverse warme en koude broodjes en salades, die door onze ervaren chefs worden klaargemaakt.

Je kunt bij ons ook glutenvrij genieten van een high tea, graag wel even van tevoren aangeven.

Gezelschappen

Voor een familiefeest, uitje met collega's, vriendenuitje, een intiem besloten diner, een receptie of een feest beschikt Het Tussenstation over diverse besloten ruimtes. Ook is het hele restaurant exclusief te reserveren.

Wachtkamers 2 en 3 beschikken over een privé-terras. Ook als bijzondere trouwlocatie is de ambiance van Het Tussenstation heel geschikt. Van klein en intiem tot aan groots en uitbundig, alles is mogelijk.

Wij denken graag met u mee om tot een invulling te komen die het beste aansluit bij uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

De ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein maakt onze locatie extra aantrekkelijk.

Zakelijk

Het Tussenstation biedt gelegenheid voor besloten bijeenkomsten van 10 tot 100 personen. Het gehele station, maar ook de wachtkamers zelf vormen een unieke plek voor een besloten diner, training, vergadering of feest. In elke ruimte serveren wij een ontbijt, lunch, borrel of diner. 

De besloten wachtkamers beschikken over alle vergaderfaciliteiten en uiteraard gratis wifi. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein maakt onze locatie extra aantrekkelijk voor een bijeenkomst.

Voor ontspanning tussendoor loopt u vanaf Het Tussenstation zo het Keukenhofbos in, hier kunt u heerlijk wandelen.

Openingstijden Het Tussenstation Lisse

maandag

9:00 - 17:00

dinsdag

09:00 - 17:00

woensdag

09:00 - 17:00

donderdag

09:00 - 17:00

vrijdag

09:00 - 17:00

zaterdag

09:00 - 17:00

zondag

09:00 - 17:00

Adres van Het Tussenstation Lisse

Stationsweg 59, 2161 AM Lisse

Contact van Het Tussenstation Lisse

Mailadres: info@hettussenstationlisse.nl
Telefoonnummer: +31(0)252 422202

Vraag & Antwoord

Kan ik gratis parkeren bij Het Tussenstation Lisse?

Ja, je kunt op het eigenterrein van het restaurant gratis parkeren.

Zijn honden welkom in Het Tussenstation Lisse?

Ja, honden zijn welkom op het terras en in het restaurant .