Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

De Engel - Lisse

Gezelligheid, service en comfort staan bij hotel-restaurant De Engel in Lisse centraal. In ons restaurant kunt u onder andere terecht voor een uitgebreid diner of een snelle zakenlunch. Hotel-restaurant De Engel serveert al sinds 1897 heerlijke gerechten.
Adres: Heereweg 386, 2161 DG, Lisse

Bij Restaurant Bar Hotel De Engel in Lisse voelt u zich direct thuis. U kunt er heerlijk eten in een fijne ambiance.

Hotel De Engel Lisse

Zoekt u een hotel in het hart van de Bollenstreek? Gaat u samen een romantisch nachtje weg of zoekt u een prettige hotelkamer voor een zakelijke overnachting? Dan bent u bij Hotel De Engel op het juiste adres. Het hotel ligt direct naast het restaurant en biedt 11 moderne kamers waar u comfortabel kunt overnachten.

Restaurant De Engel Lisse

In Restaurant De Engel Lisse kunt je terecht voor een vers ontbijt, een smakelijke lunch of een heerlijke maaltijd van het wisselende dagmenu.

Feest- en vergaderzaal restaurant De Engel Lisse

De prachtige Keukenhofzaal en Engelenzaal zijn uitermate geschikt voor een bruiloft, verjaardagsfeest, zakelijke bijeenkomst, vergadering of cursus. Uiteraard zorgt Restaurant De Engel voor een uitstekende catering.

Parkeren De Engel Lisse

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Sightseeing Bollenstreek

Het hotel ligt op steenworp afstand van Keukenhof en met de E-scooter of de auto bent u zo in de duinen of op het strand. De E-scooters kunt u bij Hotel de Engel huren tijdens uw verblijf in de Bollenstreek. Een uitstapje naar een gezellig kustdorp Noordwijk of een van de bruisende steden zoals Leiden is ook mogelijk. U kunt de omgeving ook op de Solex uit 1964 of met de elektrische TukTuk verkennen.

Bereikbaarheid Hotel Restaurant De Engel

De Engel ligt tussen Sassenheim en Lisse en is vanaf de A44 gemakkelijk en snel te bereiken via de N208. U kunt uw auto voor de deur parkeren. De bushalte bevindt zich op 50 meter afstand. Vanaf Schiphol is er een rechtstreekse busverbinding naar het hotel.

Contact Restaurant Hotel De Engel Lisse

Telefoon: +31(0) 252211880
E-mail: info@restaurant-de-engel.nl

Adres Restaurant Hotel De Engel Lisse

Heereweg 386
2161 DG Lisse