Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Prominent Inn Hotel Noordwijk

Het Prominent Inn Hotel Noordwijk is een prachtige uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf aan de kust. Het hotel heeft gastvrije kamers, een stijlvol restaurant, uitgebreide hotelfaciliteiten en persoonlijke service van. Met wie kom jij genieten van een onvergetelijk verblijf direct aan het strand van Noordwijk?
Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 4, 2202 GR, Noordwijk

Activiteiten Prominent Inn Hotel

Lente, zomer, herfst of winter, in alle seizoenen is er in Noordwijk veel te beleven, zowel binnen als buiten. Er is altijd genoeg te doen op het strand, maar Noordwijk biedt zoveel meer.​.. Ga eens een dagje op stap. Huur een E-scooter en ontdek de omgeving van Noordwijk. In het voorjaar kunt u cruisen langs de tulpenvelden of een bezoek aan Keukenhof brengen. Of maak een city trip naar Leiden. Ervaar de nostalgie van het Solexrijden.

Brasserie Prominent Inn Hotel

Het Prominent Inn Hotel beschikt over een sfeervolle Brasserie. Hier kan zeven dagen per week genoten worden van lunch- en diner gerechten.

Bij mooi weer is het heerlijk genieten met een hapje en drankje op het zonovergoten terras op het zuidwesten.

Bij Brasserie Blauwe Gans kunt u dagelijks terecht vanaf 11:30 uur voor een kopje koffie, vers getapt biertje of een goed glas wijn. Een lekker hapje erbij?

Lunch Prominent Inn Hotel Noordwijk

Van 11:30 tot 17:00 uur kunt u terecht in onze brasserie voor een à la carte lunch. Een goed belegde speltbol, of een heerlijk vis- of vleesgerecht. U bent van harte welkom in ons restaurant of op ons buitenterras.

Diner Prominent Inn Hotel Noordwijk

Vanaf 17:00 uur kunt u genieten van verschillende à la carte gerechten. De chef-kok zorgt samen met zijn keukenbrigade ieder seizoen voor een menukaart met seizoensgebonden producten en wekelijks wisselende dagschotels. De keuken is dagelijks tot 21.30 uur geopend.

De menukaart bestaat uit een selectie koude en warme voorgerechten, soepen, vlees- en visgerechten en overheerlijke desserts.

Contact Prominent Inn Hotel

Telefoon: +31(0) 71 3612253
Email adres: info@prominentinn.nl

Adres Prominent Inn Hotel

Kon. Wilhelmina Boulevard 4
2202 GR Noordwijk