Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bed and Breakfast Pergamo Voorhout

Bed & Breakfast Pergamo is een 100 jaar oude omgebouwde bollenschuur. De Bed & Breakfast ligt uniek in Voorhout in het hart van de Bollenstreek tussen de bollenvelden. In het voorjaar helemaal prachtig als de bloemenvelden in bloei staan. Bed & Breakfast Pergamo ligt op vijf minuten afstand van Keukenhof en op 15 minuten afstand op de E-scooter vanaf het strand.
Adres: Loosterweg 14, 2215 TM, Voorhout

Bed & Breakfast Pergamo heeft drie ruime, luxe kamers. Kiest u voor de Tulpsuite, Boskamer of de Strandkamer? Wilt u even lekker ontspannen in de wellness? Je kunt exclusief genieten van de sauna, infraroodsauna en hottub. Dit betekent dat je de wellness 3 uur voor jezelf hebt!

Wil je de prachtige omgeving verkennen? Huur een elektrische scooter, Solex of TukTuk en ontdek de Bollenstreek, de duinen van Noordwijk, het waterrijke gebeid rond De Kaag of maak een leuke citytrip naar Leiden. Het strand van Noordwijk ligt op 15 minuten rijden op de E-scooter vanaf Bed and Breakfast Pergamo. Na een dag sightseeing kun je genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in samenwerking met een lokaal restaurant. Daarnaast is er een Japanse menukaart. Of ga lekker relaxen in de zithoek bij de openhaard met een van de aanwezige boeken.

De volgende morgen is het heerlijk wakker worden bij Bed and Breakfast Pergamo. In de prachtige serre kun je rustig ontbijten.

Contact Bed and Breakfast Pergamo

Telefoon: +31(0)6 15457354
Email adres: info@bedandbreakfastpergamo.nl

Adres Bed and Breakfast Pergamo

Loosterweg 14
2215 TM Voorhout