Springkussen Super Aap

In dit extra grote springkussen Aap kunnen maximaal 12 kinderen tegelijk springen. Het springkussen Aap is makkelijk op te zetten door twee personen. U kunt het springkussen Aap los huren of met begeleiding van Have Fun Events huren.

€ 145,- exclusief 21% btw
Losse huurprijs
Max aantal kinderen
12
Afmeting
L.6,5 x B.5,2 x H.5,3
Vanaf 4 jaar
Leeftijdsadvies

Informatie verhuur Springkussen Aap

Losse huurprijs

€ 145,-

2e aansluitende dag

50%

Volgende aansluitende dagen

25%

Leeftijdsadvies

vanaf 4 jaar

Max aantal kinderen

12

Begeleding 18+

1 persoon

Afmetingen in meter

L.6,5 x B.5,2 x H.5,3

Stroomvoorziening

220 V / 1500 W

Personen voor opzetten/afbreken

2

Inclusief
check
Springkussen Aap
check
Blower
check
Haringen
check
Grondzeil
check
Opbouwinstructie
check
Certificaat
check
21% BTW
Optioneel
check
Verlengsnoer 40 meter à € 7,50,-
check
Kabelmatten 5m à € 5,00,-
check
Aanhangwagen € 25,-
check
Hulp op- en afbouw € 47,50 (u zorgt voor min. 1 sterk persoon)
check
Volledige op- en afbouw € 95,-
check
Bezorgen en ophalen - Starttarief € 47,50 + € 1,00 per gereden km
check
Begeleiding à € 55,- per uur
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag
Waarom springkussens huren bij Have Fun Fun Events?
check
Snelle service
check
Kwalitatieve springkussens
check
Afspraak is afspraak
check
Gecertificeerde springkussens
check
Schone en hygiënische verhuur attractie
check
Goed advies

20 jaar Springkussen verhuur ervaring

Springkussen Aap huren? Have Fun Events verhuurt al meer dan 20 jaar springkussens, luchtkussens, stormbanen, hindernisbanen, interactieve opblaasattracties en kinderspellen. Attractieverhuur Have Fun Events is gevestigd bij 't Soldaatje in Voorhout in de Bollenstreek in Zuid-Holland.

Veiligheid luchtkussenverhuur

Wilt u zeker weten dat uw kinderen veilig kunnen spelen op de springkussens en stormbanen? Alle springkussens en luchtkussens van Have Fun Events hebben een veiligheidskeurmerk met een certificaat van keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960.

De springkussens en luchtkussens worden veilig verankerd en waar nodig worden extra matten neergelegd. Bij alle luchtkastelen, springkussens en opblaasbare attracties dient toezicht van 18 jaar en ouder te staan.

Advies springkussenverhuur

Met de jaren lange ervaring van het verhuren van springkussens, luchtkussens, stormbanen, zeskamp attracties en voetbalattracties kan het personeel van Have Fun Events u goed adviseren welke opblaasattracties het beste bij uw doelstelling, doelgroep en locatie passen.

Afspraak is afspraak

Bij Have Fun Events houden we er van om op tijd te komen. Als u een springkussen, stormbaan of andere attractie huurt zorgen wij ervoor dat u geen stress heeft. De medewerkers van Have Fun Events zijn ruim van te voren en op de afgesproken tijd aanwezig met de gehuurde springkussens en attracties.

Hygiëne springkussens

Als u springkussens, luchtkussens en luchtkastelen huurt bij Have Fun Events dan zorgen wij dat de springkussens schoon zijn. Wel zo fijn als u attracties huurt waar kinderen op spelen.

Springkussenverhuur Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Have Fun Events verhuurt vooral springkussen in de omliggende dorpen zoals Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Warmond, Katwijk, Abbenes, Lisserbroek, De Zilk, Wassenaar en Noordwijk. Daarnaast verhuren we ook veel springkussens aan klanten uit Zandvoort, Leiden, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en en andere plaatsen uit de Haarlemmermeer.

Daarnaast weten ook klanten uit Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Almere ons steeds vaker te vinden voor het huren van een springkussen, luchtkasteel, stormbaan, hindernisbaan, interactieve opblaasattracties, 6-kampspellen en voetbalattracties.

Bekijk ons ander verhuurassortiment!