Klootschieten

Klootschieten is een eeuwenoud Hollands gezelschapsspel waarbij gezelligheid en sportieve strijd samenkomen. Het doel van het klootschieten is om de kloot, een speciale bal, in zo weinig mogelijk worpen het schitterende parcours in de prachtige duinen van Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin, Zandvoort of Scheveningen af te leggen. Onze opperkloot begeleidt de teams over het klootschietparcours en zorgt dat het spel eerlijk verloopt. De deelnemers krijgen bij aanvang een klootzak met kloten en een kloothark waarmee zij makkelijk de bal van de grond kunnen pakken. Tijdens het Klootschieten kunnen de deelnemende teams genieten van hapje en een drankje, geserveerd vanuit de ouderwetse kinderwagen. Het Klootschieten is voor iedereen toegankelijk en de teams kunnen uit ouderen, jongeren, vrouwelijke en mannelijke deelnemers bestaan.

€ 247,93 exclusief 21% btw
Huurprijs t/m 15 deelnemers
€ 16,53 exclusief 21% btw
Per deelnemer na de 15 deelnemers
2 t/m 100
Deelnemers
Inclusief
check
1,5 uur
check
Prijs beker
check
Spel benodigdheden
check
Spelleiders
check
Op- en afbouw
check
Kinderwagen gevuld met water, frisdrank en wat te knabbelen
Exclusief
check
Lunch, diner, borrel
check
Reis-/bezorgkosten
Optioneel
check
Bezorging starttarief van € 47,50 + € 1,00 per gereden km
check
Begeleiding € 55,00,- per uur
check
Locatie kiezen
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag

Informatie Klootschieten

Offerte aanvraag
Voor meer informatie over het Klootschieten kunt u contact opnemen via info@havefunevents.nl of 085 4874400. U kunt ook bij 'aanvragen' uw gegevens invullen. Het Have Fun Events team neemt contact met u op om uw wensen te bespreken. Vervolgens sturen we een passend en vrijblijvend programmavoorstel naar u toe.

Locatie

De activiteit kan op het strand, sportvereniging, sportzaal of uw eigen gekozen locatie plaatsvinden. De thuisbasis van Have Fun Events is op het strand van Kijkduin, Katwijk, Zandvoort, Scheveningen en Noordwijk.

Voorbeeldschema Klootschieten

15.00 uur - Ontvangst 
15.30 uur - Begin Klootschieten
17.00 uur - Einde Klootschieten

Kledingadvies

Wij raden de deelnemers aan om vrijetijdskleding of sportkleding te dragen. Draag kleding die aangepast is aan de weersomstandigheden tijdens uw evenement.

Advies en tips Klootschieten

Combineer de activiteit met een andere onderstaande activiteit.

Bekijk ons ander verhuurassortiment!