Sarah in Wijnvat 3,8m

Vanaf het 50e jaar word je geacht wijs en verstandig te zijn zoals Sarah dat was. Vroeger werd er een koek gebakken in de vorm van een oude wijze man of vrouw maar tegenwoordig zet men een grote Abraham- of Sarahpop in de tuin. Met deze Sarah ziet iedereen dat de vrouw des huizes wijs en verstandig is geworden.

€ 65,- exclusief 21% btw
Huurprijs per dag
3 dagen
Huurperiode
3,8m
Hoogte
0 t/m 99
Leeftijden

Informatie huur Sarah in Wijnvat

De afmeting van de Sarah als deze is opgeblazen is 3,5 meter hoog. Er wordt een blower bijgeleverd die je makkelijk aan de slurf kunt vastmaken. De blower kan met een stekker in een normaal stopcontact. Er zit een kort snoer aan waardoor je een verlengsnoer nodig hebt. Als je geen verlengsnoer hebt dan kun je deze bij Have Fun Events huren voor € 10,- exclusief 21% btw.

Ophalen bij Have Fun Events

Je kunt de gehuurde Sarah pop bij Have Fun Events ophalen op de Jacoba van Beierenweg 97 bij 't Soldaatje in Voorhout. Have Fun Events is geopend van 9.00 tot 17.30 uur. Voor afwijkende tijden kunt u contact opnemen met Have Fun Events via info@havefunevents.nl of 085 4874400.

De bezorgkosten bestaan uit een starttarief van € 47,50 + € 1,00 exclusief 21% btw per gereden km vanaf Have Fun Events in Voorhout.

Huurperiode

De huurperiode is voor drie dagen. Zo kunt u de Sarah een dag van tevoren ophalen en een dag na het feest weer terugbrengen. Je mag de Sarah natuurlijk ook op de dag zelf terugbrengen bij Have Fun Events in Voorhout. Wanneer u de pop langer wilt huren kan dit in overleg met Have Fun Events.

Inclusief
check
Blower 450W | 8 kg
check
Sarah in Wijnvat
check
Opzet instructie
check
Veranker materiaal
Optioneel
check
Bezorgen en ophalen starttarief € 47,50 + € 1,00 per gereden km
check
Verlengsnoer van 40m á € 10,-
check
Kabelmatten 5m à € 5,00
check
Begeleiding € 55,- per uur
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag
Waarom Have Fun Events?
check
Snelle service
check
Afspraak is afspraak
check
De origineelste en leukste Feestpoppen
check
Afwijkende ophaaltijden mogelijk zonder meerkosten
check
365 dagen per jaar open, ook op zon- en feestdagen
check
Schone en hygiënische verhuurattractie
check
goed advies

Bekijk ons ander verhuurassortiment!