Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

JumpingBalls jungle stormbaan 15m

De 15 meter lange JumpingBalls Jungle stormbaan is onderdeel van de 46,5 meter lange Jungle stormbaan. U kunt dit deel van de stormbaan los huren of de stomrbaan in zijn geheel of delen huren. De stormbaan bestaat uit vier grote ballen waar de deelnemers overheen dienen te lopen zonder er vanaf te vallen. U kunt de hindernisbaan zelf op komen halen bij Have Fun Events in Voorhout in de Bollenstreek of wij kunnen de JumpingBalls Jungle stormbaan op uw locatie bezorgen.

€ 275,- exclusief 21% btw
Huurprijs
Vanaf 6 jaar
Leeftijdsadvies
15 meter
Afmeting

Informatie JumpingBalls Jungle stormbaan

Losse huurprijs

€ 275,- exclusief 21% btw

2e aansluitende dag

50%

Volgende aansluitende dagen

25%

Leeftijdsadvies

vanaf 6 jaar

Max aantal kinderen

12

Begeleding 18+

2 personen 18+

Afmetingen in meter

L.15 x B.3,8 x H.4,6

Plaatsingsruimte

L.15,5 x B.4,5 x H.4,8

Stroomvoorziening

2 x 220 V / 1500 W

Personen voor opzetten/afbreken

Minimaal 2

Inclusief
check
JumpingBalls Jungle stormbaan
check
Grondzeil
check
Haringen
check
2 x blower (220V / 1500 W)
check
Certificaat keuringsinstantie NEN-EN 14960
Optioneel
check
Bezorgen/ophalen starttarief € 47,50 + € 1,00 per gereden km
check
Op- en afbouw (zelf minimaal 1 sterk persoon hebben)
check
Begeleiding € 55,00,- per uur
check
Verlengsnoeren € 10,-
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag
check
Valmatten - afhankelijk van de ondergrond
Waarom Have Fun Events?
check
Groot assortiment hindernisbanen
check
Afspraak is afspraak
check
Gecertificeerde attracties
check
Schone en hygiënische verhuurattracties
check
Goed advies
check
365 dagen per jaar open. Ook op zon- en feestdagen

Stormbaan verhuur met 25 jaar ervaring

Stormbaan of obstakelbaan huren? Have Fun Events verhuurt al meer dan 25 jaar hindernisbanen, stormbanen, springkussens, luchtkussens, interactieve opblaasattracties en spellen voor kinderen. Attractieverhuur Have Fun Events is gevestigd bij 't Soldaatje in Voorhout in de Bollenstreek en in Delft in Zuid-Holland.

Have Fun Events verhuurt attracties, springkussens en stormbanen in de regio Bollenstreek, Delft, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere, Haarlemmermeer en Amsterdam.

Veiligheid luchtkussenverhuur

Alle stormbanen, hindernisbanen, obstakelbanen en luchtkussens van Have Fun Events hebben een veiligheidskeurmerk met een certificaat van keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960. Veiligheid staat bij Have Fun Events hoog in het vaandel!

De stormbanen en springkussens worden veilig verankerd en waar nodig worden extra matten neergelegd. Bij alle springkussens, luchtkastelen en opblaasattracties dient toezicht van 18 jaar en ouder te staan.

Advies Stormbaanverhuur

Het personeel van Have Fun Events heeft jaren lange ervaring van het verhuren van luchtkussens, springkussens, stormbanen, 6-kamp en voetbalspellen. Hierdoor kan het personeel van Have Fun Events u goed adviseren welke attracties het beste bij uw doelgroep, doelstelling en locatie passen.

Hygiëne springkussens

Als u een stormbaan huurt bij Have Fun Events dan zorgen wij dat deze schoon is. Wel zo fijn als u attracties huurt waar kinderen op spelen.

Afspraak is afspraak

Bij Have Fun Events komen we graag op tijd. Als u een springkussen, hindernisbaan, stormbaan of andere attractie huurt zorgen wij ervoor dat u geen zorgen heeft. De medewerkers van Have Fun Events zijn ruim van te voren en op de afgesproken tijd aanwezig met de gehuurde springkussens en stormbanen.

Springkussenverhuur Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Have Fun Events verhuurt vooral stormbanen en springkussen in de omliggende dorpen zoals Noordwijk, Lisse, Sassenheim, Hillegom, Noordwijkerhout, Warmond, Katwijk, Abbenes, Lisserbroek, De Zilk en Wassenaar. Daarnaast staan onze springkussens ook vaak bij klanten uit Leiderdorp, Leiden, Haarlem, Zandvoort, Den Haag, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en en andere plaatsen uit de Haarlemmermeer.

Maar ook klanten uit Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Almere weten ons steeds vaker te vinden voor de huur van een voetbalattractie, springkussen, luchtkasteel, stormbaan, hindernisbaan, interactieve opblaasattracties of 6-kampspellen.

Bekijk ons ander verhuurassortiment!