Jungle Stormbaan 31,5 meter

Hindernisbaan huren? De Jungle stormbaan is 31,5 meter lang en onderdeel van de Mega Jungle stormbaan van 46,5 meter. Het is de bedoeling dat de deelnemers over de ballen rennen zonder er van af te vallen. U kunt de stormbaan los huren of met begeleiding van Have Fun Events. Wilt u meer informatie over het huren van de Jumping Balls stormbaan?

€ 550,- exclusief 21% btw
Losse huurprijs
Vanaf 8 jaar
Leeftijdsadvies
Afmetingen
 L.31,5 x B.3,8 x H.7,5 meter

Informatie Jungle Stormbaan 31,5 meter

Losse huurprijs

€ 550,- exclusief 21% btw

2e aansluitende dag

50%

Volgende aansluitende dag

25%

 Leeftijdsadvies

Vanaf 8 jaar

Max aantal kinderen

12

 Begeleiding 18+

1 persoon

Afmetingen in meter

L.31,5 x B.3,8 x H.7,5

 Stroomvoorziening

220V / 1500 Watt

Personen voor opzetten/afbreken

3 personen

Inclusief
check
Jungle obstakelbaan 31,5 m
check
Blower (220v / 1500 Watt)
check
Grondzeil
check
Grondharingen
check
Certificaat keuringsinstantie NEN-EN 14960
check
Opzet instructie
Optioneel
check
Verlengsnoer 40 meter à € 7,50,-
check
Kabelmatten 5m à € 5,00,-
check
Aanhangwagen € 25,-
check
Hulp op- en afbouw € 47,50 (u zorgt voor min. 1 sterk persoon)
check
Volledige op- en afbouw € 95,-
check
Begeleiding à € 55,- btw per uur
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag
Waarom Have Fun Events?
check
Snelle service
check
Afspraak is afspraak
check
Gecertificeerde obstakelbanen
check
Schone en hygiënische verhuur attractie
check
Goed advies
check
365 dagen per jaar open. Ook op de zon- en feestdagen

20 jaar Springkussen verhuur ervaring

Springkussen Aap huren? Have Fun Events verhuurt al meer dan 20 jaar springkussens, luchtkussens, stormbanen, hindernisbanen, interactieve opblaasattracties en kinderspellen. Attractieverhuur Have Fun Events is gevestigd bij 't Soldaatje in Voorhout in de Bollenstreek in Zuid-Holland.

Veiligheid luchtkussenverhuur

Wilt u zeker weten dat uw kinderen veilig kunnen spelen op de springkussens en stormbanen? Alle springkussens en luchtkussens van Have Fun Events hebben een veiligheidskeurmerk met een certificaat van keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960.

De springkussens en luchtkussens worden veilig verankerd en waar nodig worden extra matten neergelegd. Bij alle luchtkastelen, springkussens en opblaasbare attracties dient toezicht van 18 jaar en ouder te staan.

Advies springkussenverhuur

Met de jaren lange ervaring van het verhuren van springkussens, luchtkussens, stormbanen, zeskamp attracties en voetbalattracties kan het personeel van Have Fun Events u goed adviseren welke opblaasattracties het beste bij uw doelstelling, doelgroep en locatie passen.

Afspraak is afspraak

Bij Have Fun Events houden we er van om op tijd te komen. Als u een springkussen, stormbaan of andere attractie huurt zorgen wij ervoor dat u geen stress heeft. De medewerkers van Have Fun Events zijn ruim van te voren en op de afgesproken tijd aanwezig met de gehuurde springkussens en attracties.

Hygiëne springkussens

Als u springkussens, luchtkussens en luchtkastelen huurt bij Have Fun Events dan zorgen wij dat de springkussens schoon zijn. Wel zo fijn als u attracties huurt waar kinderen op spelen.

Springkussenverhuur Bollenstreek, Leiden, Haarlemmermeer, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Have Fun Events verhuurt vooral springkussen in de omliggende dorpen zoals Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Warmond, Katwijk, Abbenes, Lisserbroek, De Zilk, Wassenaar en Noordwijk. Daarnaast verhuren we ook veel springkussens aan klanten uit Zandvoort, Leiden, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en en andere plaatsen uit de Haarlemmermeer.

Daarnaast weten ook klanten uit Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Almere ons steeds vaker te vinden voor het huren van een springkussen, luchtkasteel, stormbaan, hindernisbaan, interactieve opblaasattracties, 6-kampspellen en voetbalattracties.

Bekijk ons ander verhuurassortiment!