Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

De Space Arena

Huur de Space attractie / Space arena en waan je in het ruimteveer Challenger waarmee Wubbo Ockels in de ruimte heeft gevlogen. De Space attractie is in twee kamers verdeeld met heel veel knoppen. Als het lampje van een knop gaat branden dan dien je er zo snel mogelijk op te drukken. De punten worden bijgehouden op het scorebord! U kunt het spel met twee spelers of twee teams van twee spelers spelen.

€ 227,- exclusief 21% btw
Losse huurprijs
Leeftijden
Vanaf 6 jaar
Stroomvoorziening
2x 220 V / 1500 Watt
Afmetingen
L.4 x B.4,3 x H. 2,95
Veligheidskeurmerk
Certificaat keuringsinstantie NEN-EN 14960

Informatie De Space Arena

Losse huurprijs

€ 275,- exclusief 21% btw

2e aansluitende dag

50%

Volgende aansluitende dag

25%

Leeftijdsadvies

Vanaf 6 jaar

Max. aantal kinderen

2 tot 4 personen per keer

Begeleiding 18+

2

Afmetingen in meter

L.4 x B.4,3 x H.2,95 meter

Stroomvoorziening

220 V / 1500 Watt

Personen voor opzetten/afbreken

2

Inclusief
check
Blower (+reserve)
check
Space Attractie
check
IPS systeem
check
Scorebord
check
10 Spothouders
Optioneel
check
Verlengsnoer 40m á €7,50,-
check
Aanhangwagen €25,-
check
Kabelmatten 5m á €5,00,-
check
Begeleiding €55,- per uur
check
Bezorgen €47,50 + €1,00 per gereden km
check
Prijzen zijn exclusief 21% btw en per dag
Waarom Have Fun Events?
check
Snelle Service
check
365 dagen per jaar open. Ook op zon- en feestdagene
check
Schone en Hygienische verhuurattractie
check
Afspraak is afspraak
check
Afwijkende afhaaltijden mogelijk zonder meerkosten

20 jaar Springkussen verhuur ervaring

Springkussen De Space Arena huren? Have Fun Events verhuurt al meer dan 20 jaar springkussens, luchtkussens, stormbanen, hindernisbanen, interactieve opblaasattracties en kinderspellen. Attractieverhuur Have Fun Events is gevestigd bij 't Soldaatje in Voorhout in de Bollenstreek in Zuid-Holland.

Veiligheid luchtkussenverhuur

Wilt u zeker weten dat uw kinderen veilig kunnen spelen op de springkussens en stormbanen? Alle springkussens en luchtkussens van Have Fun Events hebben een veiligheidskeurmerk met een certificaat van keuringsinstantie volgens de NEN-EN 14960.

De springkussens en luchtkussens worden veilig verankerd en waar nodig worden extra matten neergelegd. Bij alle luchtkastelen, springkussens en opblaasbare attracties dient toezicht van 18 jaar en ouder te staan.

Advies springkussenverhuur

Met de jaren lange ervaring van het verhuren van springkussens, luchtkussens, stormbanen, zeskamp attracties en voetbalattracties kan het personeel van Have Fun Events u goed adviseren welke opblaasattracties het beste bij uw doelstelling, doelgroep en locatie passen.

Afspraak is afspraak

Bij Have Fun Events houden we er van om op tijd te komen. Als u een springkussen, stormbaan of andere attractie huurt zorgen wij ervoor dat u geen stress heeft. De medewerkers van Have Fun Events zijn ruim van te voren en op de afgesproken tijd aanwezig met de gehuurde springkussens en attracties.

Hygiëne springkussens

Als u springkussens, luchtkussens en luchtkastelen huurt bij Have Fun Events dan zorgen wij dat de springkussens schoon zijn. Wel zo fijn als u attracties huurt waar kinderen op spelen.

Springkussenverhuur Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Have Fun Events verhuurt vooral springkussen in de omliggende dorpen zoals Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Warmond, Katwijk, Abbenes, Lisserbroek, De Zilk, Wassenaar en Noordwijk. Daarnaast verhuren we ook veel springkussens aan klanten uit Zandvoort, Leiden, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en en andere plaatsen uit de Haarlemmermeer.

Daarnaast weten ook klanten uit Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Almere ons steeds vaker te vinden voor het huren van een springkussen, luchtkasteel, stormbaan, hindernisbaan, interactieve opblaasattracties, 6-kampspellen en voetbalattracties.

Bekijk ons ander verhuurassortiment!