Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bollenstreek tulpentour

Google Rating 5/5 star star star star star

Ontdek de prachtige Bollenstreek. De felle kleuren van de prachtige bloemenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen. Onderweg gezellig bijkletsen bij een gezellig terras en mooie plaatsjes schieten bij de tulpentuinen en tulpenattracties. Kies voor de E-TukTuk, E-step, FatBike, tandem of E-chopper. Je krijgt een leuke route mee waar de leukst plekjes en tips op staan!

Boek jouw tulpentour tijdens het Tulpenfestival 2024. Bij aankomst staat jouw E-scooter, E-TukTuk, E-step, FatBike, tandem of E-chopper klaar. Je krijgt een routebeschrijving mee met daarop de Highlights van de Bollenstreek, de tulpentuinen en tulpenattracties en waar je gezellig bij kunt kletsen op het terras. Bewonder de geuren en kleuren van de uitgestrekte velden met narcissen, hyacinten en tulpen.

Informatie Tulpentour

In april tijdens het Tulpenfestival is het extra mooi in de Bollenstreek. Boek een E-scooter, E-TukTuk, E-step, FatBike, tandem of E-chopper en rij langs de mooiste bloemenvelden. Vanaf half maart staan eerst de narcissen in bloei, daarna komen de hyacinten en in april komen de prachtige fel gekleurde tulpenvelden in bloei. Als je bij Have Fun Events aankomt krijg je uitleg over het door jouw gekozen voertuig. Je krijgt een routebeschrijving mee en dan is het tijd om te gaan genieten. Met wie kom jij genieten?

Route Tulpentour Bollenstreek

Wij hebben de mooiste route langs de mooiste bloemenvelden voor jou uitgezet. Op de route staan handige tips, pauzelocaties en zie je waar de Tulpenattracties zijn. Je kiest zelf of je drie of vier uur gaat rijden of een hele dag. Kies je voor drie uur dan rij je langs de gekleurde bloemenvelden en dan heb je tijd om een half uur pauze te houden. Ga je vier uur dan kun je ook nog een een tulpenattractie bezoeken. Ga je de hele dag dan kun je de hele tulpen experience op je gemak beleven. Lekker lunchen onderweg, de tulpentuinen bezoeken, uitgebreid foto's nemen bij ieder mooi veld die je tegenkomt en lekker lang bijkletsen op een terras.

Bekijk onze andere uitjes!