Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Van der Valk Hotel Leiden

Van de Valk Hotel Leiden heeft een prachtige ligging aan de Oude Rijn. Het hotel heeft 80 stijlvolle kamers & suites en een sfeervol à la carte restaurant en gezellige brasserie. Daarnaast zijn er tien multifunctionele zalen om te vergaderen, dineren en feesten. Hotel van der Valk is de perfecte uitvalsbasis om Leiden, het strand van Katwijk en Noordwijk en de Bollenstreek te verkennen.
Adres: Haagse Schouwweg 14, 2332 KG, Leiden

Kamers en Suites

Hotel Van der Valk Hotel Leiden heeft 80 stijlvolle kamers & suites met ligbad en aparte douche. De comfortabele bedden zorgen voor een heerlijk ontspannen nachtrust. De meeste kamers beschikken over een balkon met zitje. Naast de familiekamers zijn er tevens in het souterrain kamers met tussendeur die geschikt zijn voor families.

Activiteiten en Events

Wilt u de omgeving verkennen? Reserveer een E-scooter en verken Leiden, de duinen van Noordwijk en de Bollenstreek. Zoekt u een uitje voor grote groepen? Hotel van der Valk ligt vlak naast het Valkenburgse meer, een prachtige locatie om groepsactiviteiten in de buitenlucht te organiseren. Will u de nostalgie van vroeger proeven? Boek dan een Solex avontuur.

Contact Van der Valk Hotel Leiden

Telefoon: +31(0) 71 5731731
Email adres: leiden@valk.nl

Adres Van der Valk Hotel Leiden

Haagse Schouwweg 14
2332 KG Leiden