Strandplaats Nederzandt Noordwijk

Bij Strandplaats Nederzandt in Noordwijk kun je het hele jaar lekker uit eten. Het sfeervolle restaurant is gelegen aan het strand van Noordwijk bij de Langevelderslag. Bij mooi weer kun je op het ruime terras genieten van de zon en het prachtige uitzicht over de duinen. Bij minder goed weer is het ook in het gezellige restaurant heerlijk vertoeven bij de haard.
Adres: Langevelderslag 44-46, 2204 AH, Noordwijk

Meetings & Events Strandplaats Nederzandt

Jouw zakelijke meeting of event bij Strandplaats Nederzandt? In deze digitale tijd is het belangrijker dan ooit om samen te komen met je collegae of zakelijke relaties! Om duurzaam te kunnen bouwen aan je zakelijke relaties of team is persoonlijk contact een belangrijk element. Wat je doel van de dag ook is, bij Strandplaats Nederzandt is alles in huis om je doel te bereiken. Onder het mom van Dollen, Duiten en Diepgang kun je bij Nederzandt een complete dag of meerdaagse event organiseren.

Door de prachtig ligging tussen de unieke natuurgebieden van de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationale Park Hollandse Duinen en natuurreservaat Noordvoort kun je een evenement of bijeenkomst bij uitstek combineren met teambuildingsactiviteiten en ontspanning in de vitaliserende buitenlucht. Kom met jouw team in beweging bij Vrijstaat Nederzandt!

Activiteiten & Fun Strandplaats Nederzandt

Tijd om jullie meeting even te onderbreken en het prachtige duingebied rondom Strandplaats Nederzandt te verkennen! Maak jouw evenement nog completer met de ruime keuze aan activiteiten. Maak een wandeling door de duinen met de boswachter of waan je een weg door de bollenvelden in de Bollenstreek en geniet van de prachtige natuur op een elektrische scooter of Solex!

De activiteiten vinden plaats in en rondom het duingebied en op het strand. Je kunt er ook voor kiezen om op locatie te blijven en indoor activiteiten te doen. Wij hebben onze activiteiten opgedeeld in zes categorieën. Heb je zin in een gezellige Ik hou van Holland quiz met de collega’s of liever ontspannen tijdens een E-scooter toer door de duinen, de keuze is aan jou!

Overdekt

Wil je het evenement overdekt hebben dan kan dat ook bij Vrijstaat Nederzandt. Nederzandt werkt met professionele tentenleveranciers en de medewerkers van Nederzandt kijken samen met jou welke tent voor jouw gelegenheid past. Er zijn verschillende soorten en maten tenten.

Zalen Strandplaats Nederzandt

Strandplaats Nederzandt beschikt over verschillende zalen met een eigen stijl en sfeer. Van heel huiselijk, knus met een openhaard tot zakelijk. Alle zalen zijn voorzien van een beamer, flip-over, trainers toolkit en toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag beschikbaar is. Strandplaats Nederzandt kan gezelschappen ontvangen tot 1500 deelnemers. Bij de zalen wordt er ook een gedeelte van het terras gereserveerd.

Natuurspeeltuin Speelzandt

Aan het strand van Langevelderslag in Noordwijk ligt natuurspeeltuin Speelzandt. De speeltuin ligt verscholen tussen de duinen te midden van de prachtige natuurgebieden Nationaal Park Hollands Duin, de Amsterdamse Waterleidingduinen en strandreservaat Noordvoort. Recreanten vanuit Noord- en Zuid-Holland, maar ook uit de regio en ver daarbuiten komen naar deze leuke speeltuin om te genieten van het strand en de duinen.

De speeltuin Speelzandt is opgericht om het buitenspelen van kinderen van 0 tot 99 jaar en meer in het bijzonder kinderen met een beperking te bevorderen. Stichting Speelzandt voorziet in een veilige en aantrekkelijke speelruimte met als doel kinderen uitdagende, spannende en avontuurlijke belevenissen op te laten beleven. Speelzandt in Noordwijk is een ontmoetingsplek waar kinderen met en zonder beperking zich kunnen vermaken, waardoor het naastgelegen Natura2000-gebied wordt ontzien.

Natuurspeeltuin Speelzandt is gratis toegankelijk en gaat uit van het risicovol spelen principe. Tijdens risicovol spelen testen en verleggen de kinderen hun grenzen door nieuwe activiteiten uit te proberen en hun angsten te overwinnen. De spanning, opwinding en trots die kinderen ervaren tijdens het ontdekken en opzoeken van hun grenzen maakt dat kinderen risicovol spelen erg leuk vinden.

Onze speeltoestellen worden jaarlijks gekeurd door TÜV Nederland en voldoen aan de veiligheidsnormen van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Het onderhoud van de speeltuin en -toestellen wordt uitgevoerd door medewerkers van St(r)andplaats Nederzandt en vrijwilligers.

Restaurant

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt Vrijstaat Nederzandt, dé eet-, drink- en feestlocatie in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. Heb je zin in een lekker ontbijt of lunch na een strandwandeling, een gezellig borrel op ons terras of bij de openhaard of een avondje tafelen met familie of vrienden? Onze chef en zijn keukenteam bereiden het hele jaar door heerlijke en verassende gerechten met seizoensgebonden, dagverse en bij voorkeur duurzame producten van Hollandse bodem.

“Voel je goed en energiek” is ons motto. Dit is ook terug te zien in onze menukaart waar lekker en gezond elkaar ontmoeten. Uiteraard houden wij graag rekening met jouw dieetwensen en bieden.

Honden zijn welkom in zowel het restaurant als op ons terras.

Openingstijden

Het restaurant van Nederzandt is momenteel gesloten in verband met corona-maatregelen. Voor afhaal in de Serre kan wel dagelijks van 09:00 uur tot circa 17:00 uur. Ook tijdens de feestdagen.

Contact Strandplaats Nederzandt

Telefoon: +31(0) 88 6644408 (werkdagen)
Telefoon: +31(0) 252 372430 (weekend)
Email adres: info@nederzandt.nl

Adres Strandplaats Nederzandt

Langevelderslag 44-46
2204 AH Noordwijk