Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Europarcs - Parc du Soleil Noordwijk

Parc du Soleil ligt midden in de Bollenstreek vlakbij het strand van Noordwijk. Het vakantiepark biedt vele faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een binnenzwembad, indoor speeltuin en kunt u een fiets, mountainbike of E-scooter huren voor een prachtige rit door dit unieke stukje Nederland.
Adres: Kraaierslaan 7, 2204 AN, Noordwijk

Omgeving vakantiepark Parc du Soleil

Wilt u op vakantie aan de Nederlandse kust? Dan bent u bij Parc du Soleil in Noordwijk aan het juiste adres. Vakantiepark Parc du Soleil ligt op loopafstand van de duinen en het strand van Noordwijk aan Zee en in het hart van de Bollenstreek. In de lente vind je voor het park van Parc du Soleil een uitgestrekt bollenveld dat in het voorjaar prachtig in bloei staat.

Noordwijk aan Zee is een populaire badplaats met 13 kilometer strand. Er zijn rustige delen waar je heerlijk kunt ontspannen en wandelen en genieten van de rust. Op de Koningin Wilhelmina Boulevard en Koningin Astrid Boulevard vind je vele gezellige restaurants en strandtentjes waar je het hele jaar terecht kunt voor een lekker kopje koffie, lunch, borrel of diner.

Tips voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Noordwijk

Naast het vermaak op vakantiepark Parc du Soleil valt er ook in de omgeving van Noordwijk veel te beleven. Tijdens je vakantie in Noordwijk aan Zee kun je een bezoek brengen aan een van de nabijgelegen dierenparken, musea, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen.

Verblijf je in april bij vakantiepark Parc du Soleil in Noordwijk? Op de eerste zaterdag na 19 april wordt het beroemde Bloemencorso georganiseerd. Op de avond voor het Bloemencorso vindt ook het verlichte bloemencorso door Noordwijkerhout plaats. Een echte aanrader! 

Ook is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de grote steden rondom Noordwijk. Haarlem en Leiden liggen het dichtstbij en zijn leuk om met de elektrische FunScooters te bezoeken.

Restaurant Eeterij de Beleving

Wilt u lekker eten in een ongedwongen sfeer? Bij Eeterij de Beleving op vakantiepark Parc du Soleil wordt u hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel.

Sport & spel

Op Park du Soleil is zowel een indoor- als een outdoorspeeltuin aanwezig. Daarnaast is er een pannaveld en een tafeltennistafel aanwezig. In de schoolvakantie worden er extra activiteiten georganiseerd.

Zwemmen

Er kan heerlijk gezwommen worden in het binnenzwembad en kinderbad. In de omgeving is ook een buitenzwembad.

Openingstijden receptie Parc Du Soleil

Maandag

9.00 tot 17.00 uur

Dinsdag

9.00 tot 17.00 uur

Woensdag

9.00 tot 17.00 uur

Donderdag

9.00 tot 17.00 uur

Vrijdag

9.00 tot 17.00 uur

Zaterdag

9.00 tot 17.00 uur

Zondag

9.00 tot 17.00 uur

Contact Parc du Soleil

Telefoon: +31(0) 88 5002452

Adres Parc du Soleil

Kraaierslaan 7
2204 AN Noordwijk