Grand Café De Oude School

Grand Café De Oude School is een gezellig restaurant met een afwisselende kaart. Het restaurant ligt in de knusse Dorpstraat van Warmond. Heeft u een allergie? De keuken houdt rekening met allerlei diëten. Je kunt binnen plaatsnemen in het voormalige oude schoolgebouw of bij mooi weer heerlijk op het mooie terras zitten. Met wie kom jij genieten van de heerlijke koffie, gebak, lunch, diner en borrel!
Adres: Dorpsstraat 40, 2361 BE, Warmond

Informatie Grand Café de Oude School

Grand Café De Oude School is een gezellig restaurant in de gezellige Dorpsstraat van Warmond. De keuken zorgt voor een afwisselende keuze aan lekker eten en drinken. Uiteraard houdt de keuken ook rekening met allergieën en zorgt voor een lekker alternatief.

Je kunt binnen plaatsnemen in het voormalige oude schoolgebouw of bij mooi weer heerlijk zitten op het mooie terras. Met wie kom jij genieten van de heerlijke koffie, gebak, lunch, diner en borrel?

Openingstijden Grand Café de Oude School

Grand Café de Oude School in Warmond is van woensdag t/m zondag van 10.30 - 23.00 uur geopend.

Vrijdag en zaterdag is het restaurant tot 1.00 uur of hoe lang het nog gezellig is geopend.

De keuken sluit om 21.00 uur en je kunt tot 22.00 uur hapjes van de borrelkaart bestellen.

Adres Grand Café de Oude School

Dorpsstraat 40
2361 BE Warmond

Contact Grand Café de Oude School

Info@grandcafedeoudeschool.nl
071 7370448

Menukaart Grand Café de Oude School

Bekijk hier de menukaart van Grand Café de Oude School! Bekijk ook het Happy Afternoon arrangement van Grand Café de Oude School in Warmond.

Elektrische step - Rondje Kaag

Geniet van de Pontjes- en Molenroute rondom de Kagerplassen. Onderweg geniet je van het uitzicht op de vele bootjes op de Kagerplassen, de weilanden met koeien en je vaart met verschillende (fiets)pontjes mee. Je start bij Have Fun Events in Voorhout en houdt pauze bij Grand Café de Oude School in de Dorpsstraat in Warmond. Boek hier jouw elektrische step en kies voor de Pontjes- en Molenroute.

De elektrische steps rijden 25 kilometer per uur en je hoeft niet te steppen. Je kunt zonder helm op de step rijden.