Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Como & Co Noordwijkerhout

Como & Co is dé plek om met elkaar te genieten van een heerlijke lunch, diner of gewoon met een lekker bakkie koffie inclusief de befaamde huisgemaakte appeltaart! Como & Co is uniek gelegen in de vrije natuur aan het prachtige Oosterduinsemeer. Het meer wordt in de volksmond ook wel Comomeer genoemd.
Adres: Boekhorsterweg 18, 2211 AL, Noordwijkerhout

Bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje Como & Co

Heb je iets te vieren? Dan maakt Como & Co graag een mooi feestje op maat! De omgeving leent zich uitstekend voor diverse (buiten)activiteiten. Kom tussen die vier muren vandaan en geniet van de buitenlucht! Vaar het meer op in roeibootjes en kajaks of boek een groepsuitje bij Have Fun Events zoals boogschieten, Scooter- of Solex rijden, vlottenbouwen of een zeskamp. Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderpartijtje.

De activiteiten zijn super goed te combineren met een lekkere lunch, barbecue of een uitgebreide borrel. Alles is mogelijk! Bij lekker weer op het terras direct aan het water of overdekt in de serre of in de knusse binnenruimte.

Restaurant Como & Co Noordwijkerhout

Como & Co ligt midden in de natuur, tussen de bollenvelden, vlakbij het strand en de duinen van Noordwijk en direct aan het Oosterduinsemeer. Het restaurant heeft een laagdrempelige en relaxte sfeer. Op het sfeervolle terras biedt Como & Co een heerlijke lunch- en dinerkaart aan met verse en huisgemaakte gerechten. Het is ook de plek om gezellig te borrelen en te genieten van de prachtige omgeving.

Op de koude dagen zijn er zitplekken waar de openhaard voor warmte zorgt. In de overdekte serre heb je het mooiste uitzicht van de Bollenstreek. In de winter is de serre lekker verwarmd door middel van heaters en in de zomer kan het dak open waardoor je kunt genieten van de warme zonnestralen. Bij lekker weer kun je bijkletsen en lekker eten op het relaxte en uitgestrekte terras met diverse zitplekken, ligbedden, picknicktafels en een heerlijk vlot op het water.

Laat je verwennen door de gezellige bediening van Como & Co en geniet van dit ongedwongen restaurant in Noordwijkerhout!

Oosterduinsemeer / Comomeer

Je kunt bij Como & Co een verfrissende duik nemen in het Comomeer of lekker relaxen op de uitgestrekte zonneweide.

Openingstijden Como & Co

Vanaf 11.30 uur is de keuken open. Er is heerlijke huisgemaakte appeltaart van de plaat. Samen met een bakkie koffie is dat echt genieten! Blijf lekker borrelen met een speciaal biertje van de Scheldebrouwerij en een lekkere snack om vervolgens te dineren op het heerlijke terras of in de knusse binnenruimte. Het diner wordt geserveerd van 17:00 tot 20:00 uur. De kaart wisselt regelmatig met lekkere nieuwe gerechten.

Como & Co specials

  • Woensdag is biefstukavond. Voor 12,50 euro een lekkere biefstuk met huisgemaakte jus, frietjes en salade. De keuken is vanaf 17:00 uur geopend

  • Zondagochtend uitgebreid ontbijten. Voor 10 euro een flinke plank vol met lekkers: een croissantje, brood met beleg, gebakken eitje, yoghurt met cruesli en fruit, inclusief een glaasje verse jus en koffie/thee. Ontbijten is mogelijk tussen 09:00 uur en 11:00 uur.

  • In juni is como & Co in het teken van live muziek! Die middag en avond kan je heerlijk genieten van blues en jazz muziek.  kijk hier voor meer informatie over Como's Jazz en blues.

Contact Como & Co

Telefoon: +31(0) 6 40920582
Emailadres: info@como-co.nl

Adres Como & Co

Boekhorsterweg 18
2211 AL Noordwijkerhout