City Hotel Rembrandt Leiden

Welkom in City Hotel Leiden, een sfeervol hotel met 20 warme kamers. Het City Hotel Rembrandt ligt midden in het centrum van historisch Leiden.
Adres: Nieuwe Beestenmarkt 10, 2312 CH, Leiden

City Hotel Rembrandt is een sfeervol hotel met twintig kamers gelegen midden in het historisch centrum van Leiden. Vanuit het hotel heb je uitzicht op Molen de Valk en de Oude Singel. In de omgeving zijn diverse musea zoals De Lakenhal, Volkenkunde, Boerhaave en de Hortus Botanicus. Met meer dan duizend winkels en horecagelegenheden biedt Leiden voor elk wat wils. Naast de verschillende modeketens zijn het ook juist de lokale boetiekjes met mode, interieur of delicatessen die de stad uniek maken. Welkom in City Hotel Leiden, welkom in de stad van Rembrandt!

Parkeren Leiden City Hotel Rembrandt

Parkeerplaatsen City Hotel Rembrandt

City Hotel Rembrandt heeft vijf beveiligde privé parkeerplaatsen, op vijf minuten loopafstand van het hotel. De parkerplaatsen zijn te reserveren op basis van beschikbaarheid en kosten € 7,50 per dag.

Andere opties zijn:

Parkeergarage Lammermarkt

kosten € 20,- per dag

twee minuten loopafstand van City Hotel Rembrandt.

Parkeerterrein Haagweg

Kosten € 8,50 per dag. Een shuttle bus brengt en haalt u gratis op van en naar de gewenste locatie. Parkeertickets Haagweg zijn verkrijgbaar in het hotel bij uitchecken.

Leiden Centraal Station ligt op vijf minuten loopafstand en het strand van Noordwijk en Katwijk op 8km rijden vanaf het hotel. Tip! Huur een E-scooter en rijd zonder files en parkeergedoe naar het strand!

Contact Rembrandt Hotel Restaurant

Telefoon: +31 (0)71 514 4233
Email adres: info@rembrandthotel.nl

Adres Rembrandt Hotel Restaurant

Nieuwe Beestenmarkt 10
2312 CH Leiden