Astoria Hotel Noordwijk

Hotel Astoria in Noordwijk is een sfeervol hotel en ligt op 5 minuten lopen van het strand, de zee, het winkel- en uitgaanscentrum van Noordwijk. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, staat het Hotel Astoria team altijd voor u klaar voor tips en vragen.
Adres: Emmaweg 13, 2202 CP, Noordwijk

Informatie Hotel Astoria

Hotel Astoria heeft 35 kamers en u bent welkom voor zowel kleine als grote vakanties. Wilt u vergaderen of een conferentie houden? Ook dan bent u bij Hotel Astoria op het juiste adres. U wordt op de aankomstdag vanaf 15.00 uur verwelkomd in het hotel.

Parkeren kan beperkt op het parkeerterrein van het Astoria Hotel of in de parkeergarage op 1 minuut loopafstand tegen een tarief van € 6,50 per dag. In heel Noordwijk aan Zee is het op de openbare weg betaald parkeren voor € 3,25 per uur. Uw fiets kunt u gratis stallen in onze overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

In het gehele hotel is het niet toegestaan te roken, roken is wel toegestaan op de veranda. Ook huisdieren zijn niet toegestaan.

Soldaat van Oranje en hotelovernachting

Vanaf Hotel Astoria bent u in 10 minuten rijden bij De Theaterhangaar waar de musical Soldaat van Oranje speelt. Zo kunt u overdag alvast relaxen in Noordwijk zodat u ontspannen van de Soldaat van Oranje kunt genieten.

Contact Hotel Astoria

Telefoon: +31(0) 71 3610014
Emailadres: info@hotelastoria.nl

Adres Hotel Astoria

Emmaweg 13
2202 CP Noordwijk