Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Vakantiepark Koningshof - Rijnsburg

Vakantiepark Koningshof is een familiecamping met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie. Vakantiepark Koningshof ligt centraal tussen de bollenvelden van de Bollenstreek, Leiden, het strand van Noordwijk en het waterrijke gebied van de Kaag.
Adres: Eerste Elsgeesterweg 8, 2231 NW, Rijnsburg

Vakantiepark Koningshof is een gezellige familiecamping. De meeste staanplaatsen op de camping liggen op kleine veldjes.

De receptie van camping Koningshof zit in een mooi glazen gebouw compleet met restaurant, snackbar, winkel en binnenspeeltuin. Zo kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje terwijl de kinderen lekker kunnen spelen. Bij lekker weer kunnen de kinderen ravotten in de grote buitenspeeltuin die vol staat met avontuurlijke elementen.

Zwembad

Vakantiepark Koningshof heeft een openlucht- en overdekt zwembad. Voor de kleine kinderen is er een overdekt kleuterbad met een glijbaan, klauterhellingen en waterspuitende dieren.

Ligging

Vakantiepark Koningshof ligt in Rijnsburg tussen de kassen en bollenvelden van de Bollenstreek in Zuid-Holland. In de omgeving vind je de Kagerplassen en de zee en duinen van Noordwijk en Katwijk. Heb je zin om de stad te ontdekken? Leiden ligt op steenworp afstand van camping Koningshof.

Staanplaatsen

Vakantiepark Koningshof heeft 179 vlakke staanplaatsen die voor een deel in groepjes op kleine, beschutte veldjes liggen. De andere staanplaatsen van de camping liggen op wat grotere en meer open velden. Er is ook een apart trekkersveld. De camping is voor een deel vrij van auto's. Wil je meer comfort? Huur dan een van de mobilhomes en trekkershutten.

Animatieteam camping Koningshof

In de schoolvakanties vermaakt het animatieteam de kinderen met een afwisselend animatieprogramma. Daarnaast kunnen de kinderen zwemmen in het overdekte zwembad of op zonnige dagen in het naastgelegen verwarmde buitenzwembad. Er is een apart kleuterbad waar de kleinsten ongestoord kunnen spetteren.

Naast het zwembad is er een grote speeltuin met loopbrug, schommels, klimtoestellen, een kleine en een grote glijbaan. Oudere kinderen kunnen tafeltennissen en basketballen op het basketbalveld. De sportieve kinderen kunnen ook terecht bij de visvijver, waar een voetbalveld en skateboardbaan is.

Sightseeing Bollenstreek - Noordwijk - Leiden

Wil je op sightseeing tour gaan? Bezoek in het voor jaar Keukenhof, de grootste en mooiste lentetuin van de wereld. Ook de musical Soldaat van Oranje en Space Expo ligt om de hoek. Of ga naar één van de 13 musea in Leiden of bezoek Museum de Zwarte Tulp of het Lisser Art Museum. Kok het strand en de prachtige duinen van Noordwijk en Katwijk zijn heerlijk om te wandelen of te relaxen. Tip; huur een elektrische scooter bij Have Fun Events en rij geruisloos naar diverse bezienswaardigheden en attracties in de buurt van camping Koningshof.

Contact Camping Koningshof

Telefoon:+31(0) 71 4026051
E-mail: info@koningshofholland.nl
Website: https://www.koningshofholland.com/nl/

Adres Vakantiepark Koningshof

Eerste Elsgeesterweg 8
2231 NW Rijnsburg