Surf & Beach, Katwijk aan Zee

Surf & Beach ligt op het strand van Katwijk aan Zee. U bent bij strandpaviljoen Surf & Beach van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner. Of geniet van een heerlijke high tea, high wine, high beer of borrel, praat gezellig na bij een van onze haardjes binnen of buiten op een mooie zomeravond. Het paviljoen beschikt ook over een aparte ruimte met een eigen bar en terras waar u uw feest, bruiloft, reünie of vergadering kunt organiseren.
Adres: Boulevard Zeezijde 9, 2225 BB, Katwijk aan Zee

Strandpaviljoen Surf en Beach is het hele jaar rond geopend, daarom geniet je hier zowel binnen als buiten van een uitgebreide menukaart en de lekkerste, op het seizoen gebaseerde, drankjes. Op het terras kun je plaatsnemen op één van de loungebanken met uitzicht op zee en een speeltuin voor de kinderen in de buurt. Binnen geniet je bij een haardvuurtje in een knus hoekje of geniet je aan je tafeltje van een uitgebreid ontbijt, lunch of diner.

Activiteiten Surf & Beach

Ook voor speciale gelegenheden kun je terecht bij Surf en Beach. Barbecueën op het terras, maar een high wine of high tea is ook mogelijk.

Vergaderen en feesten

Kom je graag met een grotere groep een gelegenheid vieren? Dan is er een aparte ruimte met eigen bar beschikbaar voor bruiloften, feesten of zelfs vergaderingen. Surf en Beach bespreekt graag de mogelijkheden en wensen met je!

Arrangementen Surf & Beach 

Surf & Beach heeft verschillende bbq-arrangementen, buffetten, diverse hapjes en drankarrangementen. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakt diner en middag- of avondprogramma samen te stellen. Eventueel met live muziek, een dj, workshops of spellen zoals de Ik hou van Holland quiz of Expeditie Robinson.

Openingstijden Surf & Beach

Paviljoen Surf & Beach is in de zomermaanden dagelijks geopend vanaf 8.30 uur. In de wintermaanden kun je vanaf 9.00 uur dagelijks terecht bij Surf & Beach.

Contact Strandpaviljoen Surf en Beach

Telefoon: +071 (0) 4016563 
E-mail: info@surfenbeach.nl
Website: https://www.surfenbeach.nl

Adres Strandpaviljoen Surf en Beach

Boulevard Zeezijde 9 (t.o. Boulevard 34)
2225 BB Katwijk aan Zee