Strandpaviljoen De Zeemeeuw Noordwijk

Strandpaviljoen De Zeemeeuw ligt op het strand van Noordwijk in de provincie Zuid-Holland. Recht voor de vuurtoren van Noordwijk. U wordt vanaf 9:00 uur ‘s ochtends 365 dagen per jaar hartelijk ontvangen voor een kop koffie, lunch, high tea of diner. Binnen in het restaurant of op het buitenterras!
Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 108, afrit 18, 2202 GW, Noordwijk

Strandpaviljoen De Zeemeeuw heeft een sfeervolle inrichting met tafels van strand- en teakhout, moderne rotanstoelen met stijlvolle kussens en luxe leren stoelen. In het strandpaviljoen vindt u bars, een grote open keuken, vlammende haarden, scheepsantiek, vintage bordjes en nautische details voor een authentiek strandgevoel.

Restaurant De Zeemeeuw heeft de sfeer van een echte strandtent weten te behouden. Deze prachtige strandlocatie op het strand van Noordwijk is uitermate geschikt voor de ontvangst van grote groepen, maar biedt door de knusse indeling ook heel veel gezelligheid voor gasten die met een kleiner gezelschap komen voor een lunch of diner.

Strandpaviljoen De Zeemeeuw is een officiële trouwlocatie waar je romantisch kunt trouwen op het strand. Strandpaviljoen De Zeemeeuw biedt de mogelijkheid voor actieve bedrijfsuitjes en is tevens een sfeervolle vergaderlocatie.

Het paviljoen heeft meerdere af te scheiden ruimtes met ieder een eigen grillbuffet. Hiermee is De Zeemeeuw helemaal ingesteld op BBQ party's, groepslunch, High tea, borrel, diner of feest. Kinderen kunnen hun energie kwijt en op avontuur gaan in de grote speeltuin.

DOUCHES EN TOILETTEN

Aan de zuidzijde van het paviljoen zijn de ‘buitentoiletten’ te vinden voor strandbezoekers. Aan de noordzijde van het paviljoen bevindt zich op het strand een douche van de gemeente Noordwijk, zodat u zeewater en zand van u af kan spoelen.

Verhuur strandbed Noordwijk

U kunt bij De Zeemeeuw ook terecht voor het huren van strandbedden, ligstoelen, parasols en windschermen. Heerlijk een dag relaxen en genieten van zon, zee en strand van Noordwijk aan Zee. De medewerkers brengen de ligbedden naar uw plaats en graven de parasols en windschermen in. Aan het eind van de dag ruimen zij alles weer voor u op. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Openingstijden Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Strandpaviljoen de Zeemeeuw is 365 dagen per jaar van 9.00 tot 00.00 uur geopend.

Contact Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Telefoon: +31(0) 71 3625295
Email: info@zeemeeuw.com

Adres Strandpaviljoen De Zeemeeuw

Kon. Wilhelmina Boulevard 108, afrit 18
2202 GW Noordwijk