Strandclub Witsand Noordwijk

Zoek je een echte aanrader om te gaan eten op het strand van Noordwijk? De sfeervolle locatie Strandclub Witsand is de perfecte strandpaviljoen aan zee voor een diner met familie en vrienden. Voor groepen zijn er vanaf 40 personen sfeervolle ruimtes, compleet met openhaard en openslaande deuren naar zee te reserveren.
Adres: Zeereep 103, 2202 NW, Noordwijk

Strandclub Witsand Noordwijk

Speciaal voor groepen vanaf 40 personen kan je terecht in het strandhuis van Strandclub Witsand in Noordwijk. Een sfeervolle ruimte compleet met veranda, openhaard en openslaande deuren richting de zee.

De perfecte plek voor een bedrijfsevent, groot feest met barbecue of bruiloft. Voeten in het zand, vuurkorven aan en vis zo van de grill; bij Strandclub Witsand in Noordwijk zorgen ze voor de ultieme strandervaring! Een echte aanrader!

BBQ OP HET STRAND VAN NOORDWIJK
Speciaal voor groepen vanaf 40 personen heeft Strandclub Witsand naast het restaurant een apart Strandhuis, die je kunt reserveren voor een exclusieve BBQ op het strand. En zeg nou eerlijk… Een gezellige barbecue met je voeten in het zand, wat wil je nog meer? Een barbecue in Witsand style vergeet je niet snel. De ontspannen sfeer van het strand, de veranda met leuke loungebanken en de openslaande deuren richting de zee zijn de ideale mix voor een geslaagde BBQ bij strandclub Witsand.

Openingstijden Strandclub Witsand

Strandclub Witsand is van 1 maart tot 31 oktober geopend van 's morgens 10.00 uur tot laat in de avond.

Contact Strandclub Witsand

Telefoon: +31 (0)71 5112020

https://www.strandclubwitsand.nl/nl/

Adres Strandclub Witsand

Zeereep 103

2202 NW Noordwijk

Tafel reserveren Strandclub Witsand

Reserveer hier gemakkelijk je tafel online voor een heerlijke lunch of diner bij Strandclub Witsand in Noordwijk aan Zee.