Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Stayokay Noordwijk

Het hostel Stayokay Noordwijk ligt op een geweldige plek voor iedereen die van een actieve vakantie houdt in de natuur. Bij Stayokay Noordwijk kun je alle kanten op, je bent binnen no-time in het bos, op het strand of in de duinen. Hier is dus echt genoeg te beleven met je gezin, vrienden of groep.
Adres: Langevelderlaan 45, 2204 BC, Noordwijk

Overnacht je bij Stayokay Noordwijk, dan mag een tour door de kleurrijke Bollenstreek zeker niet ontbreken. Andere leuke activiteiten in de buurt zijn Keukenhof of het ruimtevaartmuseum Space Expo. Wil je ook een dagje shoppen en struinen in een stad? Ga dan naar Haarlem of Leiden!

E-scooter verhuur Noordwijk

Via Stayokay Noordwijk is het mogelijk elektrische FunScooters van Have Fun Events te huren. Met de e-scooters mag je door het natuurgebied in de Noordwijkse duinen rijden. Ideaal om de omgeving te ontdekken, naar het strand te gaan of naar de stad te toeren.

Familiekamer Stayokay Noordwijk

In dit hostel boek je een privé familiekamer tot wel zes personen, alle kamers hebben een eigen badkamer. Speciaal voor de jongste gasten worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd, superleuk om aan mee te doen na een lekker ontbijtje. Er gaat niets boven family time!

In het gebouw van Stayokay Noordwijk vind je naast de kamers ook een openbare woonkamer, eetzaal, lobby en bar. Zo kun je als je dat wil makkelijk andere reizigers ontmoeten en mooie verhalen delen, dat past écht bij een hostel!

Groepen Stayokay

Stayokay heeft jarenlange ervaring met groepen van groot tot klein. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Naast een fijne overnachting denkt Stayokay Noordwijk ook graag mee over de invulling van het programma en zetten ze lekkere maaltijden klaar. Voor scholen, bedrijven, sportverenigingen en andere gezelschappen zijn er genoeg leuke groepsactiviteiten te boeken in de omgeving. Je kunt hier ook zalen huren, er zijn genoeg mogelijkheden.

Contact Stayokay Noordwijk

Telefoon: +31(0)252 372920
Email adres: noordwijk@stayokay.com 

Adres Stayokay Noordwijk

Langevelderlaan 45
2204 BC Noordwijk