T: 085-4874400
E: info@havefunevents.nl

Stay Okay Noordwijk

StayOkay Noordwijk ligt in het hart van de Bollenstreek, direct aan de prachtige duinen van Noordwijk. Een ideale locatie voor gezinnen en groepen die er graag op uit trekken om leuke activiteiten te ondernemen.
Adres: Langevelderlaan 45, 2204 BC, Noordwijk

Stay Okay Noordwijk is de perfecte locatie om de Bollenstreek te ontdekken. Aan de ene kant van het hostel vind je de duinen en zee van Noordwijk en aan de andere kant de bollenvelden van de Bollenstreek. In de omgeving vindt je fantastische attracties zoals Keukenhof en Space Expo.

Stay Okay Noordwijk ligt tussen Haarlem en Leiden zodat je naast natuur ook een dagje kunt genieten van een citytrip.

E-scooter verhuur Noordwijk

Stay Okay Noordwijk verhuur elektrische FunScooters van Have Fun Events. Met de e-scooters mag je door het natuurgebied in de Noordwijkse duinen rijden. Ideaal om de omgeving te ontdekken, naar het strand te gaan of naar de stad te toeren!

Familiekamer StayOkay Noordwijk

Boek een privé familiekamer tot wel zes personen bij Stay Okay Noordwijk. De kamers hebben een eigen badkamer, leuke kinderactiviteiten en je kunt er heerlijk ontbijten. Er gaat niets boven family time!

Stay Okay Noordwijk heeft een openbare woonkamer, eetzaal, lobby en bar. Zo kun je als je dat wilt makkelijk contact maken met reizigers van over de hele wereld.

Groepen StayOkay

Stayokay Noordwijk heeft jarenlange ervaring met vermaken van groepen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Naast een heerlijke overnachting inclusief volpension kun je bij de StayOkay ook zalen huren. Daarnaast kun je voor scholen, bedrijven, sportverenigingen en andere gezelschappen groepsactiviteiten boeken.

Contact Stay Okay Noordwijk

Email adres: bookingoffice@stayokay.com

Telefoon: +31(0)252 372920

Adres Stay Okay Noordwijk

Langevelderlaan 45

2204 BC Noordwijk