Restaurant De Vier Seizoenen

Restaurant De Vier Seizoenen serveert heerlijk eten uit de Franse keuken met Oosterse invloeden. Uiteraard is ook de Nederlandse keuken vertegenwoordig in het prachtige restaurant. Per seizoen wisselt de menukaart mee. Het heerlijke menu van de chef veranderd dagelijks mee. De Vier Seizoenen is een echt aanrader voor liefhebbers van lekker eten!
Adres: Heereweg 224, 2161 BR, Lisse

Over Restaurant de Vier Seizoenen

Op woensdag 17 november 1999 openden Ton en Ellen Freriks hun droom 'Restaurant De Vier Seizoenen' op Het Vierkant in Lisse. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek pand uit de 17e eeuw dat tot het eind van de 19e eeuw dienst deed als burgemeesterswoning.

In het voorjaar van 2004 werd het restaurant uitgebreid met een groot Patioterras met overdekte veranda en de tuinkamer. 10 jaar later opende de Vier Seizoenen boven het restaurant ook een knusse Bed and Breakfast met vier moderne romantische kamers.

Restaurant De Vier Seizoenen beschikt over 80 zitplaatsen verdeeld over drie opkamers, suite en een restaurant-bargedeelte. Daarnaast beschikt het restaurant over een heerlijk patioterras voor 80 personen. Voordat de gasten aan tafel gaan kunnen zij heerlijk comfortabel een aperitief drinken bij de gezellige bar.

Ton Freriks, eigenaar van De Vier Seizoenen, heeft voordat hij samen met zijn vrouw Ellen Freriks het restaurant begon ruime ervaring opgedaan. Zo werkte Ton bij Het Rosarium, Het Kurhaus en Auberge Fleuri. Hij was vijf jaar sous-chef bij Restaurant Beddington's en een kleine 10 jaar chef-kok bij Les Jumeaux in Bennebroek. Sinds 2012 staat Ton meer op de voorgrond in het restaurant waar hij leiding geeft aan de bediening en voorziet zijngasten voorziet van goede adviezen in de keuze van spijs en wijn. 

Patioterras

Zodra de zonnestralen tevoorschijn komen, opent het restaurant het patioterras met 80 zitplaatsen. Op het terras kunnen de gasten heerlijke genieten van de lunch of een uitgebreid diner op het zonnige terras! Op warme dagen zorgen zonneschermen en parasols voor de nodige schaduw.

De Opkamers

De opkamers in de authentieke 19e eeuwse sfeer zijn ideaal voor gezelschappen van 15 tot 45 personen. De achterste opkamer biedt plaats voor vijf tafels à la carte of een gezelschap van 16 personen. 

De voorste opkamer is gelegen aan het horecaplein 't Vierkant' en biedt plaats aan een gezelschap van 20 personen of 5 tafels à la carte.

De Tuinkamer

De Tuinkamer is zeer geschikt voor gezelschappen tot 24 personen. Ideaal voor als u iets te vieren heeft of als u een uitgebreide zakenlunch/diner voor uw gasten wilt aanbieden.

De tuinkamer is afsluitenbaar van de rest van het restaurant en biedt prachtig uitzicht op het patioterras. Het terras is via de openslaande deuren en de veranda te bereiken.

Voorterras

Het terras aan de voorzijde, gelegen op horecaplein 'Het Vierkant' biedt plaats aan circa 80 gasten. Genietend van de zon, of in de schaduw van onze parasols kunt u terecht voor een borrel met bites, koffie met gebak, lunch, aperitief of diner. 

Menurdvs.nl

Reserveringenbookdinners.nl