Proeflokaal 't Soldaatje Voorhout

Bij Proeflokaal 't Soldaatje ben je van harte welkom voor een gezellig 3-gangen diner voor een vaste prijs. Daarnaast ben je van harte welkom voor een van de specials of een lunch op afspraak. Proeflokaal 't Soldaatje ligt in het hart van de Bollenstreek in Voorhout en is gevestigd in een monumentaal pand uit 1898 met een heerlijk tuinterras.
Adres: Jacoba van Beierenweg 150, 2215 KX, Voorhout

U kent Proeflokaal 't Soldaatje wellicht onder de naam Proeflokaal Sijgje Voorhout. U kunt er nog steeds met de vertrouwde kwaliteit en vriendelijke gastvrijheid dineren maar dan onder de nieuwe naam Proeflokaal 't Soldaatje. Je kunt hier genieten van een heerlijk kwalitatief 3-gangen keuzemenu voor slechts € 17,50. Zo weet je van te voren hoeveel je kwijt bent voor je gezelschap.

Tuinterras Proeflokaal 't Soldaatje

In de achtertuin van restaurant 't Soldaatje kun je op het tuinterras heerlijk buiten zitten.

3-gangen Menu

Wilt u van tevoren weten wat u kwijt bent? Het 3-gangenmenu van restaurant 't Soldaatje kost slechts € 17,50 per persoon. Je hebt een ruime keuze uit vele voor-, hoofd- en nagerechten van de kaart. Je kunt ook kiezen voor de wekelijks wisselende specials van de kok voor € 17,50.

Bekijk hier het volledige menu van Proeflokaal 't Soldaatje.

Verjaardag, jubileum of feest

Proeflokaal het Soldaatje biedt plaats voor gezelschappen tot 100 personen. Door de vaste menuprijzen weet u van tevoren hoeveel uw feest gaat kosten. Zoekt u een feestlocatie in de Bollenstreek dan bent u bij 't Soldaatje aan het juiste adres.

Gratis parkeren

U kunt bij restaurant 't Soldaatje in Voorhout gratis parkeren op het grote parkeerterrein aan de overkant van de weg voor Have Fun Events.

Contact

U kunt hier reserveren.

Telefoon: +31(0)252 742079
Email: info@proeflokaaltsoldaatje.nl

Adres Proeflokaal 't Soldaatje

Jacoba van Beierenweg 150
2215 KX Voorhout