Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Kasteel Oud Poelgeest - Oegstgeest / Leiden

Laat u in de watten leggen bij Kasteel Oud Poelgeest. Dit prachtige kasteel was anno 1640 nog het voormalige woonhuis van professor Boerhaave. Kasteel Oud Poelgeest ligt op een steenworp afstand van Leiden en herbergt 47 hotelkamers, negen vergaderzalen, een wijnproeflokaal en een kasteelbar met zonovergoten terras aan de vijver.
Adres: Poelgeesterweg 1, 2341 NM, Oegstgeest

Hotel Kasteel Oud Poelgeest

Hotel Kasteel Oud Poelgeest beschikt over 47 comfortabele kamers gelegen in het Koetshuis. De kamers zijn uitgerust met, gratis wifi, elk een eigen badkamer, apart toilet, flatscreen tv, koffie- en theefaciliteiten en u kunt gratis parkeren.

Geniet tijdens uw verblijf in de sfeervolle lounge van een mooi glas wijn uit eigen wijnkelder. In het à la carte restaurant in het karaktervolle Koetshuis kunt u culinair genieten van een menu geïnspireerd door het seizoen. Liever iets anders? De enthousiaste chef verrast u graag met een surprise menu!

Koetshuis

In het karakteristieke Koetshuis bevinden zich vijf vergaderzalen, waaronder de Boerhaavezaal. Deze voormalige hooizolder van het Koetshuis is geschikt voor groepen tot 100 personen. Alle vergaderzalen zijn voorzien van Wi-Fi, moderne apparatuur en veel daglicht.

Bijzonder behoud Kasteel Oud-Poelgeest

Met uw bezoek draagt u bij aan de instandhouding van het cultureel erfgoed van Kasteel Oud Poelgeest. Het maakt restauratie, onderhoud en verfraaiing van dit prachtige monument op Landgoed Oud Poelgeest mogelijk. Begin 2015 is de restauratie van het plafond van de Drakenzaal afgerond en aan het einde van dit jaar start het vervolg van de restauratie waarbij de vloer en de wanden weer hun historische karakter terugkrijgen. De monumenten van weleer krijgen mede dankzij u een nieuwe dynamische toekomst!

Contact Kasteel Oud-Poelgeest

Telefoon: +31(0)71 5174224
Email adres: receptie@oudpoelgeest.nl

Adres Kasteel Oud-Poelgeest

Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest