Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Hotel Restaurant Villa Flora Hillegom

Hotel restaurant Villa Flora ligt in het centrum van Hillegom in het hart van de Bollenstreek. Villa Flora biedt een relaxte plek om te overnachten in het hotel en gezellig te borrelen, ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant of in de sfeervolle tuin.
Adres: Hoofdstraat 55, 2181 EB, Hillegom

Hotel Villa Flora Hillegom

Villa Flora biedt verschillende kamertypes met elk een eigen sfeer. Er zijn 1-, 2-, 3- en 4-persoonskamers. Sommige kamers met allen een eigen douche, maar ook kamers met een bad. U heeft ook keuze uit twee losse bedden of 2-persoonsbedden. Daarnaast zijn er kamers met en zonder balkon.

Ontbijt Villa Flora

Bij Villa Flora kun je ontbijten op je kamer, in het restaurant of met de ochtendzon op het terras. Laat jezelf in de watten leggen en geniet van het moment.

Lunchen en dineren Restaurant Villa Flora

Je kunt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht in restaurant Villa Flora in Hillegom. Er is een wisselende lunch- en dinerkaart met vele lekkere gerechten. Ook voor een gezellige High Tea, High Wine en High Beer ben je bij Restaurant Villa Flora aan het juiste adres.

Vergaderen, feestavond en receptie

Ben je op zoek naar een mooie ruimte voor een receptie, feestavond of vergadering in Hillegom? Villa Flora heeft voor zowel kleine als grote groepen de beschikking over een restaurant, een opkamer / private diningroom en zalen voor 20 tot 240 personen.

Contact Hotel Villa Flora

Telefoon: +31(0) 252515100
Email adres: info@hotelvillaflora.nl

Adres Hotel Villa Flora

Hoofdstraat 55
2181 EB Hillegom