Hotel Orion De Kaag

Hotel Orion is gelegen op het pittoreske Kaageiland. Het hotel is omringd door plassen en meren. Het eiland biedt uitstekende mogelijkheden tot het beoefenen van de watersport zoals zeilen, kano├źn, roeien en vissen.
Adres: Julianalaan 19, 2159 LB, Kaag

Hotel Orion beschikt over 24 kamers, voorzien van douche, toilet, Smart TV, bureau, telefoon en gratis draadloos internet. Er zijn zowel 1-, 2-, 3- als 4-persoonskamers. Het hotel beschikt over twee vergaderzalen en een gezellige ontmoetingsruimte met een scheepsbar en terras.
Bij Hotel Orion zijn honden toegestaan!

De Kaag is een schilderachtig en typisch Hollands dorpje, waardoor het zeer geliefd is bij toeristen uit binnen- en buitenland. Het hotel is rustig gelegen op slechts 2 kilometer van de rijksweg A44 met een directe verbinding naar Amsterdam en Den Haag.

Hotel Orion investeert voortdurend in groene energie door middel van zonneboilers, zonnepanelen, Bio CV fluid en airconditioning met warmtepomp.

Pont De Kaag

Hotel Orion is te bereiken met een pontveer dat dag en nacht vaart. De Pont vaart iedere vijf minuten waardoor er een korte wachttijd is. De vaarafstand is slechts 30 meter.

Centraal gelegen

Door de centrale ligging, in het groene hart van de Randstad, zijn vele attracties zoals Keukenhof, Space Expo en Duinrell makkelijk bereikbaar. Leiden en het strand bij Noordwijk zijn slechts op 12 km afstand. Schiphol, Amsterdam en Den Haag op 30 kilometer afstand.

Tip! Huur een E-scooter en ontdek de prachtige omgeving van De Kaag.

Informatie voor sloepvaarders

Als u van plan bent om met uw sloep of zeilboot te komen, dan zijn er meerdere mogelijkheden waar u de boot kunt aanmeren. Het hotel beschikt niet over een aanlegsteiger, maar op het eiland zijn twee jachthavens. Jachthaven Kaagdorp en Jachthaven Kaageiland liggen beide op ongeveer 400 meter van Hotel Orion. U kunt ook aanleggen bij het pontveer. Hier kunt u 24 uur gratis de boot aanmeren.

Contact Hotel Orion

Telefoon: +31(0) 252544442
Email adres: info@hotelorion.nl

Adres Hotel Orion

Julianalaan 19
2159 LB Kaag