Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Grand Hotel Huis ter Duin Noordwijk

Grand Hotel Huis ter Duin is een prachtig klassiek hotel op het hoogste duin van Noordwijk. Uitwaaien op het strand, culinair genieten en ontspannen in de spa. Gastvrijheid, perfectie en superieure service maken Grand Hotel Huis ter Duin tot een unieke locatie. Het Grand Hotel Huis ter Duin beschikt over drie restaurants waaronder het prestigieuze restaurant Latour, met de trotse bezitter van een Michelin ster. Voor een lunch of diner bent u van harte welkom bij Breakers Beach House en Brasserie La Terrasse.
Adres: Kon. Astrid Boulevard 5, 2202 BK, Noordwijk

Spa & Beauty

Het MC Health Centre is een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Het is voorzien van een Turks stoombad, sauna, zwembad, kinderbad en relaxruimte. Het met 29 graden verwarmde zwembad is 15 meter bij 6 meter en heeft een diepte van 1.60 meter.

Het zwembad is dagelijks van 07.00 uur tot 21.00 uur geopend. Jongeren onder de 16 jaar zijn alleen toegestaan onder begeleiding van een volwassenen.

De saunavertrekken zijn geopend vanaf 12:00 uur tot 21:00 uur. Voor de sauna en het stoombad geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.

Business & Events

Het majestueuze Grand Hotel Huis ter Duin is al meer dan 130 jaar het hoogste punt op het Duin van Noordwijk. Het hotellift direct aan het strand met een geweldig uitzicht over de Noordzee. De 254 kamers, inclusief diverse suites en penthouses, in combinatie met de 19 multifunctionele zalen zijn de perfecte combinatie voor een topevenement! Grand Hotel Huis ter Duin heeft ruime ervaring op het gebied van meetings, incentives, conferences en events. Een fantastische ambiance om uw bijeenkomst tot een grandioos succes te maken.

Contact Grand Hotel Huis ter Duin

Telefoon: +31(0) 713619220
Email adres: reservations@huisterduin.com

Adres Grand Hotel Huis ter Duin

Kon. Astrid Boulevard 5
2202 BK Noordwijk