Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

Two Brothers Noordwijk Beach Hotel, voorheen het Golden Tulip Noordwijk Beach, ligt op de perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Dit 4-sterren hotel met zijn warme en persoonlijke service is de perfecte uitvalbasis om te genieten van de duinen en het strand van Noordwijk. Het hotel beschikt over een relax centre met zwembad en sauna.
Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 8, 2202 GS, Noordwijk

Het Two Brothers Noordwijk Beach Hotel, voorheen Golden Tulip Noordwijk Beach, biedt 82 comfortabele kamers met uitzicht over het dorp van Noordwijk en met zeezicht. Alle kamers zijn rookvrij en bieden koffie- en theefaciliteiten, gratis wifi en een volledig scala aan voorzieningen zoals radio, telefoon, kluis, flatscreen TV, badkamer met toilet, haardroger en inloopdouche.

Ontdek de verschillende faciliteiten van het Two Brothers Noordwijk Beach Hotel. Het hotel beschikt over een relax centre met zwembad en stoomcabine. Verken de Bollenstreek, Katwijk en Noordwijk in Zuid-Holland per elektrische fiets, tandem, elektrische step of met de Solex, E-scooter of elektrische TukTuk. Voldoende mogelijkheden om tot rust te komen en leuke activiteiten te ondernemen.

Contact Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

Telefoonnummer: +31 (0)71 3642500
E-mail: info@goldentulipnoordwijkbeach.nl

Adres Two Brothers Noordwijk Beach Hotel

Koningin Wilhelmina Boulevard 8
2202 GS Noordwijk