Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Corendon Village Hotel Amsterdam - Schiphol

Wil je Amsterdam ontdekken of wil je ontspannen naar je vakantiebestemming vliegen? Corendon Village Hotel Amsterdam is een fantastische uitvalbasis voor een bezoek aan het centrum van Amsterdam en ligt naast Schiphol. De gratis Shuttleservice van het Corendon Village Hotel Amsterdam brengt je in 7 minuten op Amsterdam Schiphol Airport. Vanuit het hotel rijdt er ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds op gezette tijden een City shuttle bus naar het Museumplein in Amsterdam. Tot ziens bij het Corendon Village Hotel Amsterdam.
Adres: Schipholweg 275, 1171 PK, Badhoevedorp

Wil je een weekendje weg? Een paar dagen genieten van een leuke citytrip in Amsterdam of Haarlem? Relaxen aan het strand van Zandvoort? Boek het Corendon Village Hotel Amsterdam. Ook in het hotel zelf hoef je je niet te vervelen. Breng een bezoek aan de bioscoop, fitnessruimte, zwembad of klets gezellig bij op het dakterras of in het restaurant.

SKYBAR 747

Skybar 747 is een hippe hotspot om voor of na een diner te genieten van een heerlijke cocktail. Op de 9de verdieping van het Plaza gebouw heb je vanaf het ruime dakterras een panoramisch uitzicht over Amsterdam en luchthaven Schiphol. De bar biedt naast cocktails en mix drankjes ook, likeuren, heerlijke wijnen, verschillende biersoorten.

Meetings

Wilt u vergaderen of een Congress organiseren? Het Corendon Village Hotel Amsterdam biedt 11 flexibele en innovatieve vergaderzalen met state-of-the-art technologie. De zalen van het Corendon Village Hotel Amsterdam zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.

Parkeren bij Corendon Village Hotel Amsterdam

 • Eerste 4 uur

gratis

 • Na 4 uur

 • € 2,50 per uur

 • Maximum per 24 uur

 • € 17,50

 • 2 dagen (48 uur)

 • € 35,-

 • 3 dagen (72 uur)

 • € 52,50

 • 4 dagen (96 uur)

 • € 70,-

 • Vanaf 5 dagen

 • €70,- + €5,- extra per dag (24 uur)

 • Dubbeltarief voor touringscars

 • €35,- per 24 uur

Meetings, vergaderingen en Congressen

Corendon Village Hotel Amsterdam biedt 11 innovatieve en flexibele vergaderzalen. Functionaliteit, state-of-the-art technologie en gepersonaliseerde service gaan bij ons hand in hand. Onze zalen zijn naar eigen smaak op te zetten in verschillende opstellingen en bieden plaats aan maximaal 400 personen in theateropstelling en 600 personen in receptieopstelling.

Events bij Corendon Village Hotel Amsterdam

Organiseer jouw evenement in het Corendon Village Hotel Amsterdam. De mogelijkheden zijn oneindig zijn. Het Corendon Village Hotel Amsterdam is de ideale plek voor bruiloften, verjaardagen, presentaties, product lanceringen en exclusieve events.

Village Spa & Fitness

Begin de dag sportief in de luxe fitness gym of trek baantjes in het zwembad. Liever even lekker ontspannen? Je kunt heerlijk relaxen in het Turks stoombad of in de Finse sauna.

Village zwembad

Het gloednieuwe overdekte zwembad van het Corendon Village Hotel Amsterdam is geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve zwemmer. Het zwembad is 27 meter lang en 1.40 meter diep. Voor de allerkleinsten is er een kinderbadje.

Openingstijden Village Zwembad
De Village Spa & Pool is dagelijks van 08.00 - 20.00 uur geopend. Het gebruik van de sauna of fitness is alleen toegestaan voor volwassen vanaf 18 jaar. Kinderen tot 13 jaar mogen alleen onder begeleiding van tenminste één volwassene gebruikmaken van het zwembad. Het dragen van slippers en zwemkleding is verplicht in het Village zwembad. Je kan zelf slippers nemen of slippers huren.

Adres Corendon Village Hotel Amsterdam

Telefoon: +31(0) 20 3084984
E-mail: info.village@corendonhotels.com

Adres Corendon Village Hotel Amsterdam

Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp