Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Camping Stochemhoeve Leiden

De Stochemhoeve is een stads-poldercamping gelegen aan de rand van Leiden. Op de stadscamping is plaats voor tenten en caravans, maar je kunt er ook logeren in een blokhut, pipowagen en twee kampeerhutten. Binnen 10 minuten rijd je op de fiets of E-scooter naar het bruisende centrum van Leiden. Het terrein van De Stochemhoeve grenst aan park Cronesteyn waarin een waterpark en een theetuin aanwezig zijn.
Adres: Cronesteyn 3, 2322 LH, Leiden

De Stochemhoeve is een stadscamping gelegen in het 90 hectare grote polderpark Cronesteyn en ligt pal aan het Rijn-Schiekanaal. Park Cronestyn heeft een grote diversiteit aan landschappen is het een topplek voor mens, plant en dier. Op de camping is plaats voor uw tent of caravan. U kunt ook logeren in de blokhut, kampeerhutten of pipowagen van camping Stochemhoeve.

Waterspeelplaats park Cronestyn

Ongeveer 200 meter van Camping Stochemhoeve is een waterspeelplaats waar je met vlotten kunt varen. Daarnaast is er een kabelbaan waar de kinderen over het water kunnen slingeren en er is een waterpompsysteem.

Aanlegstijger park Cronestyn

Direct aan camping Stochemhoeve is een aanlegsteiger met vele aanlegplaatsen. Zodoende is de camping ook voor kanoƫrs en kleine bootjes makkelijk te bereiken.

E-Scooter huren

Op ongeveer 10 minuten rijden is het centrum van Leiden. Een bijzonder sfeervolle stad met vele singels, grachten, markten, hofjes en monumentale bezienswaardigheden. Je kunt er heerlijk op een terras zitten, de inwendige mens bedienen bij diverse leuke restaurants en er is voldoende gelegenheid om uit te gaan. Ook zijn er diverse musea waaronder Naturalis, het Rijksmuseum voor Oudheden of Museum Volkenkunde die een bezoek zeker waard zijn.

Het strand en duingebied van Wassenaar, Katwijk en Noordwijk ligt op circa 10 kilometer afstand en zijn makkelijk te bereiken op de E-scooter.

Contact Camping Stochemhoeve

Email: boeking@stochemhoeve.nl
Telefoon beheerder: 06 284 58 363
Telefoon: +31(0)71 2400933

Adres Camping Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322 LH Leiden