Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Camping de Duinpan Noordwijk

Camping de Duinpan is een prachtige camping aan de rand van de duinen en het strand van Noordwijk. De Camping ligt midden in de Bollenstreek tussen Haarlem en Leiden. In de lente is het extra genieten als de velden met narcissen, hyacinten en tulpen in bloei staan. Je kunt op Camping de Duinpan met je eigen tent, caravan, camper verblijven op een eigen campingplaats. Je kunt er ook voor kiezen om een luxe chalet voor 2 personen huren op het vakantiepark in Noordwijk. Op Camping de Duinpan kun je genieten van een ontspannende vakantie aan zee met een authentiek kampeergevoel.
Adres: Duindamseweg 6, 2204 AS, Noordwijk

Camping de Duinpan

Camping de Duinpan in Noordwijk is een comfortabele en schone camping aan zee waar je kunt genieten van rust, ruimte en privacy. De prachtige ligging in het prachtige Noordwijk in Zuid-Holland maakt deze camping tot een ideale plek om te genieten in eigen land. Het vakantiepark is omringt door bossen, duinen, strand en bollenvelden. Deze omgeving biedt veel mogelijkheden aan bezoekers voor onverwachte en leuke uitjes.

De camping

Het campingterrein van Camping de Duinpan is in twee delen verdeeld. Een gedeelte is ingericht voor toercaravans, tenten, vouwwagens en campers. Het andere deel is ingericht met luxe en comfortabele chalets.

Een kampeerplaats op Camping de Duinpan biedt met 100 m² eigen plek veel privacy en rust. Alle plaatsen liggen op het zonnige zuiden en beschikken over een eigen afvoer-, water-, elektra- en TV aansluiting. De sanitaire voorzieningen van Camping de Duinpan zijn ruim, schoon en comfortabel.

De luxe chalets bestaan uit een gemoedelijke woonkamer met een ruime zithoek met televisie en een open keuken met een afwasmachine en oven. De slaapkamers zijn voorzien van een comfortabele 2-persoons boxspring en televisie. Het chalet beschikt ook over een badkamer met toilet, douche en wastafel.

Veel voor weinig

Camping de Duinpan biedt een goede prijs kwaliteit verhouding. Je overnacht bij Camping de Duinrand al vanaf € 20,00 voor twee personen. Deze aantrekkelijke prijs is inclusief toeristenbelasting en BTW.

Openingstijden receptie Camping de Duinpan

De openingstijden van de receptie van Camping de Duinpan zijn van april t/m oktober op maandag t/m zaterdag van:

10.00 - 14.00 uur

16.00 - 17.30 uur

19.00 - 20.00 uur

De openingstijden van de receptie zijn van November t/m Maart op maandag t/m zaterdag van:

10.00 - 14.00 uur

19.00 - 20.00 uur

Contact Camping de Duinpan

Telefoon: +31 (0) 252 371 726
E-mail: info@campingdeduinpan.com

Adres Camping de Duinpan

Duindamseweg 6
2204 AS Noordwijk