Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bungalowparck Tulp en Zee Noordwijk

Bungalowpark Tulp en Zee in Noordwijk is een fantastisch vakantiepark om even lekker te genieten van de rust en de natuur. Met een vrijstaande bungalow kun je je lekker terugtrekken met je eigen gezelschap. Het vakantiepark ligt aan de rand van het strand, de Noordwijkse duinen en de bloemenvelden van de Bollenstreek. U kunt vanaf het park lopend naar de Duindamseslag.
Adres: Tulp & Zee 1, 2204 CW, Noordwijk

Bungalowparck Tulp en Zee ligt op 5 kilometer afstand van het bruisende centrum van Noordwijk en de prachtige boulevard van Noordwijk. Op loopafstand van het vakantiepark zijn drie restaurants waar je heerlijk kunt eten. Geniet van het strand, de duinen en de bollenvelden met tulpen wanneer je komt recreëren in Bungalowparck Tulp en Zee Noordwijk. Op een prachtige herfstdag kun je lekker uitwaaien en op een warme zomerdag heerlijk ontspannen en bijbruinen op het strand. Wat voor weer het ook is. Het is iedere dag een feest om op het strand te zijn en iedere dag is anders. Hou je van zwemmen, fietsen, wandelen en zonnebaden? Dan heeft u met Bungalowparck Tulp en Zee in Noordwijk het perfecte vakantiepark gevonden.

Bungalowparck Tulp en Zee

Bent u op zoek naar een vakantiepark aan Zee? Kom logeren in een van de 62 vrijstaande bungalows van Bungalowparck Tulp en Zee. Iedere bungalow heeft twee privé parkeerplaatsen. Voor de kinderen is er een speeltuin op het recreatiepark aanwezig.

Met het strand op loopafstand, Amsterdam en Den Haag op 35 minuten afstand en Haarlem en Leiden op 20 minuten afstand is er genoeg te beleven in de Bollenstreek. In het voorjaar is het extra genieten als de tulpenvelden in bloei staan. U kunt dan langs de bollenvelden naar Keukenhof of een andere tulpenattractie in de Bollenstreek rijden op een E-scooter of fiets.

Bungalowparck Tulp en Zee biedt 7 dagen in de week broodjesservice en voor € 2,- per nacht WiFi voor zes apparaten. Daarnaast krijgt u ook gratis kaarten voor zwembad de Wasbeek tijdens uw verblijf.

Bungalow

Geniet in het vakantiepark in Noordwijk van een vrijstaande bungalow. Alle bungalows zijn voorzien van drie slaapkamers, een keuken, een woonkamer en een badkamer met ligbad. Alle slaapkamers in de bungalow zijn voorzien van boxspring bedden voor een goede nachtrust. De veranda, tuin en het terras maken het ook erg comfortabel om lekker te relaxen bij je eigen bungalow. Elke bungalow heeft twee eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Openingstijden receptie van Bungalowparck Tulp en Zee

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 19:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

09:00 - 17:00

Contact Tulp en Zee

Telefoon: +31(0)252 372515
Email adres: info@tulpenzee.nl
Website: https://tulpenzee.nl

Adres Tulp en Zee

Tulp & Zee 1
2204 CW Noordwijk