Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Bries Noordwijk

Strandpaviljoen Bries ligt op het strand van Noordwijk. Je kunt er heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en cocktails drinken. Laat je bedienen op je strandbedje, volg een yoga workshop of sluit een geslaagd Congress af, hef het glas op een jubileum of neem je collega's een avond uit!
Adres: Kon. Astrid Boulevard 102, 2202 BD, Noordwijk

Bries in Noordwijk heeft een informele setting, hoge kwaliteit en een unieke sfeer! Bries is de perfecte locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Je kunt er terecht om heerlijk te ontspannen en je te laten bedienen op een ligbedje. Gezellig te gaan ontbijten, lunchen, dineren, borrelen en cocktails te drinken.

Heb je een geslaagd congres afgelosten en wil je daarna nog even ontspannen, het glas heffen op een mooi jubileum, of met alle medewerkers een avond uit? Dan ben je bij Bries op het strand van Noordwijk aan het juiste adres.

Badman en meteoroloog Rob
De service stopt niet bij het terras van Bries!

Bestel gemakkelijk vanaf je strandbedje een heerlijke lunch of een fles wijn met lekker borrelhapjes. Het is simpel bij Bries! Scan de QR-code, bekijk onze digitale menukaart, bestel & betaal online. Je bestelling wordt klaargemaakt en naar jouw strandbed gebracht. Dat is toch genieten!

Op het strand van Bries staan Kingsize windschermen, parasols & comfortabele strandbedden. Maximaal genieten is bij Beachclub Bries de standaard.

Badman en meteoroloog Rob is op de hoogte van de laatste weersvoorspellingen. Je kunt bij Jan de Bries Beach member card aanschaffen. Met de member card kun je, als je voor 12.00 uur komt, het hele seizoen gegarandeerd genieten van je Kingsize windscherm met twee bedden en een parasol. En dat voor maar € 500.- per seizoen.

Contact Bries Noordwijk

Telefoon: +31(0)71 3617891
Email adres: info@briesnoordwijk.nl
Website: https://www.briesnoordwijk.nl

Adres Bries Noordwijk

Kon. Astrid Boulevard 102
2202 BD Noordwijk

Openingstijden Bries Noordwijk

Bries is in de wintermaanden gesloten. In het voorjaar, de zomermaanden en in de herfst is Bries vanaf het ontbijt geopend.

Vraag & Antwoord