Boek hier je Keukenhof Tickets 2024!

Best Western City Hotel Leiden

Het Best Western City Hotel ligt midden in het bruisende hart van Leiden. Het hotel is een oase van rust waar je even heerlijk bij kunt komen en genieten van al het moois dat de stad Leiden te bieden heeft.
Adres: Lange Mare 43, 2312 GP, Leiden

Fantastisch uitzicht Best Western City Hotel

Wat is er fijner dan in een stijlvolle en warm ingerichte kamer of suite thuis te komen? Het Best Western City Hotel heeft prachtig uitzicht op de typisch Hollandse gevels van de prachtige Koepelkerk aan de Lange Mare in het hart van Leiden.

Alle musea, monumentale gebouwen, restaurants en café's liggen op loopafstand van het hotel. Daarnaast kun je een E-scooter of fiets huren om het strand van Noordwijk of Katwijk te bezoeken of door de prachtige duinen te rijden. In het voorjaar is het fantastisch om langs de tulpenvelden van de Bollenstreek te rijden en een van de tulpenattracties, zoals Keukenhof of De Tulperij te bezoeken.

Ontdek Leiden

Leiden is een authentieke Hollandse stad met een lange en rijke geschiedenis. Leiden staat al vanaf de IJzertijd en de Romeinen op de kaart. Leiden heeft een rijke traditie op het gebied van wetenschap, cultuur, kennis en internationale betrekkingen. Leiden is een stad met prachtige grachten, drieduizend monumenten, 13 musea en een bruisend stadscentrum.

Contact Best Western City Hotel

Telefoon: +31(0) 800 0221455
Email adres: info@bestwesterncityhotelleiden.nl

Adres Best Western City Hotel

Lange Mare 43
2312 GP Leiden