Beach Hotel Noordwijk

Heerlijk genieten aan het strand. Beach Hotel Noordwijk ligt direct aan de gezellige boulevard van Noordwijk. U loopt zo vanuit het hotel het strand op voor een heerlijke wandeling. De medewerkers van Beach Hotel Noordwijk zorgen ervoor dat uw verblijf van top tot teen wordt verzorgd!
Adres: Kon. Wilhelmina Boulevard 31, 2202 GW, Noordwijk aan Zee

Laat uzelf lekker in de watten leggen bij Beach Hotel Noordwijk. Heerlijk ontspannen in Beachclub O, maak een strandwandeling en ontdek de prachtige duinen van Noordwijk. Wat dacht u ervan om na een stevige fitness workout te ontspannen in de rustgevende Aqua & Sauna Oranje. U kunt ook heerlijk zwemmen in het grootste golfslagbad in een hotel van Europa met levensechte golven. 's Avonds culinair genieten van een 3- of 4-gangen diner bij één van de restaurants?

Congreslocatie Noordwijk

Wilt u op een unieke en bijzondere manier een congres organiseren? Beach Hotel Noordwijk heeft tientallen jaren ervaring om met grenzeloze mogelijkheden van uw congres een onvergetelijk evenement te maken.

Combineer business en plezier voor een onvergetelijk congres

Van kleinschalige congressen tot grote productlanceringen, bij het Beach Hotel Noordwijk en het naastgelegen Hotel van Oranje zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met 32 meetingzalen met een capaciteit van 10 tot 2.000 personen kunt u het zo gek maken als u wilt. Daarnaast beschikt Beach Hotel Noordwijk over de juiste audiovisuele apparatuur om uw congres te laten slagen. Alle zalen kunnen worden omgebouwd in een door u gewenst thema, zodat de boodschap van uw congres overal zichtbaar wordt.

Wilt u liever uw congres verhuizen naar de meest fantastische locatie op het strand? Dit is mogelijk bij Beachclub O. Deze prachtige strandlocatie kan door middel van een enorme tent uitgebreid worden tot een geweldige feestlocatie voor maar liefst 1500 gasten! Dit maakt het prachtige Beachclub O tot de grootste feest- en evenementenlocatie op het strand van Nederland.

Business and pleasure

Beach Hotel Noordwijk heeft alles in huis om business te combineren met plezier. Overdag ligt de focus op het congres, maar na afloop ervan kunt u heerlijk dineren in een van de toprestaurants, borrelen in een van de klassieke bars of nog even doorwerken in Beachclub O met uitzicht op de ondergaande zon.

Wilt u een meerdaags congres organiseren? Uw gasten kunnen genieten van een fantastisch verblijf, met de beste faciliteiten zoals toegang tot Aqua & Sauna Oranje of activiteiten op het strand, de omliggende duinen en de Bollenstreek.

Beach Hotel Noordwijk ligt vlakbij luchthaven Schiphol en Amsterdam. Uw gezelschap is in 25 minuten met de bus in Amsterdam voor een leuk dagje uit. Daarna weer terug naar het rustige Noordwijk. Kortom, Noordwijk is de ideale locatie voor een geslaagd congres.

Contact Beach hotel Noordwijk

Telefoon: +31(0) 71 3676877
Email adres: info@beachhotelnoordwijk.nl

Adres Beach hotel Noordwijk

Koningin Wilhelmina Boulevard 31
2202 GW Noordwijk aan Zee